Güncel Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor

Türk-Rus ortak yapımı olarak izleyici karşısına çıkan Kalbimin Sultanı dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. "Cihanı Saran Bir Aşk Masalı" sloganı ile yayın hayatına başlayan dizinin baş rollerinde Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova yer alıyor. Osmanlı hükümdarı ve Batılı bir Rus kızının aşk hikayesini anlatan Kalbimin Sultanı dizisindeki Mahmud ve Anna'nın büyük aşkı, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanıyor. İşte Türk-Rus ortak yapımı bu dizi hakkında tüm merak edilenler:

Haberin Devamı

Kalbimin Sultanı dizisinin konusu nedir?

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor

Bir Osmanlı hükümdarı olan Sultan Mahmud ile bir Rus kızı olan Anna'nın dillere destan aşk hikayesini anlatan Kalbimin Sultanı, büyük bir ilgi uyandırıyor. İlkel ve kötü olduğunu düşündüğü hareme muhbir olarak giren Rus kızı, masalsı bir aşkın içerisine düşüyor. Hoşyar Sultan ile yaşadığı entrikalar ve Mahmud ile yaşadığı aşk sayesinde Anna, izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Kalbimin Sultanı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor?

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor

Türkiye-Rusya ortak yapım projesi olan Kalbimin Sultanı, Türkiye'nin en büyük film platosunda çekiliyor. İzmit'te yer alan film platosunda bu dizi için özel bir set alanı bulunuyor. Kalbimin Sultanı'nın çekildiği bu plato, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük film platosuyken, dünyada da Hollywood'dan sonra ikinci en büyük film platosu oluyor.

Haberin Devamı

Kalbimin Sultanı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor

Kalbimin Sultanı'nın oyuncu kadrosunda iyi oyunculukları ile dikkat çeken birçok ünlü isim yer alıyor.

Ali Ersan Duru (Sultan Mahmud)

Birinci Abdülhamid'in oğlu olan Sultan Mahmud, esprili, hoş sohbetli ve sanata düşkün bir insandır. Anna'dan aldığı dersler ile Fransızcasını geliştiren Sultan Mahmud, bu dersler vesilesi ile Anna'ya aşık olur.

Aleksandra Nikiforova (Anna)

Anna, oldukça güzel ve genç bir kızdır. Mahmud'un çocuklarına Fransızca öğretmek amacıyla saraya davet edilen Anna, özgürlüğüne düşkün ve sevgi dolu biridir. Bu özellikleri ile Sultan Mahmud'un gözünde diğerlerinden farklı bir hâl alan genç kız, Sultan'a karşı büyük bir aşkın içerisine düşer.

Emel Çölgeçen (Esma Sultan)

Kalbimin Sultanı Dizisi Nerede Çekiliyor

14 yaşında iken evlendirilen Esma Sultan, 25 yaşında dul kalır. En belirleyici özelliği olan iktidar tutkusu ile dikkat çeken bu karakter, Sultan Mahmud'u tahttan indirmek ve yerine geçmek ister.

Beste Kökdemir (Hoşyar Sultan)

Sultan Mahmud'un ikinci hasekisi olan Hoşyar Sultan, Şehzade Abdülhamid'i dünyaya getirerek saraydaki konumunu garantilemiştir. Tek amacı Mahmud'un sevgisini kaybetmemek ve gelecekte valide sultan olabilmek olan Hoşyar Sultan'ın hayatı Anna'nın gelişi ile bir anda alt üst olur.