Güncel Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor?

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor

2018-2019 sezonunun yeni yapımlarından biri olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi 9 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle Show TV ekranlarındaydı. Fragmanlarının yayınlanmasından itibaren büyük merak uyandıran proje, ilk bölümüyle yoğun ilgi gördü. MinT Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği Keşke Hiç Büyümeseydik, geçmiş yılları ve günümüzü duygusal sahnelerle ekrana taşıyarak her yaştan izleyiciyi televizyon karşısına oturtmayı başardı. Ekranlarda nostalji rüzgarı estiren dizi, babalarının ölüm haberiyle yıllar sonra baba evine dönen Serpil, Sadık ve Ufuk kardeşlerin geçmişleriyle yüzleşmelerini anlatıyor. Handırı ailesinin yeniden bir araya gelişlerini, anılarını, kırgınlıklarını ve sevinçlerini konu alan dizinin senaryosunu Birol Güven, Murat Aras ve Eray Yasin Işık kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Dizinin oyuncuları kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizinin yönetmen koltuğunda, önceki yılların beğenilen dizisi Doksanlar’ın yönetmenliğini de yapmış olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu otururken dizinin oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, Yeliz Kuvancı, İrfan Kangı, Demet Gül, Arda Esen, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi deneyimli ve sevilen isimler yer alıyor. Dizinin genç oyuncu kadrosunda ise Sadri Alışık, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Özge Akdeniz Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın yer alıyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin konusu ne?

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizi, yaşadığı mahallede çok sayılıp sevilen ama çocuklarının hayat koşuşturmacası içinde unutup yalnızlığa terk ettiği babaları Hulusi Handırı’nın (Ege Aydan) ölümüyle başlıyor. Anne Mukaddes Handırı’nın (Açelya Akkoyun) ölümünden sonra hayata küsen, çocukları tarafından ihmal edilen Hulusi, ölümüyle aileyi yeniden bir araya topluyor. Her biri başka bir hayat kurmuş olan Serpil (Burcu Kara), Sadık (Murat Kılıç) ve Ufuk Handırı (Deniz Celiloğlu) kardeşlerin, babalarına son görevlerini yerine getirmek için mahallerine dönmeleriyle, hayatları yeni bir yola giriyor. İlk bölümde baba evine dönen kardeşlerin mutlu çocukluk anılarını, babalarına ve annelerine duydukları özlemi, kavgalarını, evden ayrılışlarını, ilk aşklarını ve evliliklerini hatırladıkları duygusal sahneler ekran başındakilere farklı duygular tattırdı. İlerleyen bölümlerde baba konağının, bir miras malı olarak mı kalacağı yoksa aileyi yeniden toplayan bir yuvaya mı dönüşeceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Keşke Hiç Büyümeseydik Nerede Çekiliyor?

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Nerede Çekiliyor

Show TV ekranlarında Pazar günleri yayınlanan dizinin çekimleri Kocaeli ilinin Darıca ilçesinde yapılıyor. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi Darıca Piri Reis Mahallesi’nde MinT Prodüksiyon tarafından kurulmuş olan 6 dönümlük platoda çekiliyor. Geçmişte Doksanlar, Zengin Kız Fakir Oğlan, günümüzde ise Çocuklar Duymasın dizisinin çekimlerinin yapıldığı plato, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisine de ev sahipliği yapıyor.