Gayrimenkul Haberleri Milliyet Emlak ve EMPA Ofisleri İftarda Bir Araya Geldi

Milliyet Emlak ve EMPA Ofisleri İftarda Bir Araya Geldi

Son Güncellenme:

.

Milliyet Emlak ve EMPA Ofisleri İftarda Bir Araya Geldi

20 yıla yakın süredir emlak sektöründe hizmet veren EMPA Gayrimenkul ofisleri, Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com’un birlikteliğiyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Ankara Akar Otel’de gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu davete EMPA’nın gayrimenkul ofisleri iştirak etti. Sektörün mevcut durumu, gelecek öngörüleri ve hâlihazırdaki projeler iftar yemeğinin öne çıkan başlıkları olarak dikkat çekti.

Haberin Devamı

EMPA Gayrimenkul ofislerinin bir araya geldiği iftar yemeğinden memnuniyet duyduklarını ileten Milliyetemlak.com Genel Müdürü Müge Seymen: “Gayrimenkul sektörünü bir araya getiren buluşmaları desteklemek ve alanında öne çıkan kurumların çalışanlarıyla bir araya gelmek bizler için oldukça önem taşıyor. Gelecek dönemlerde de sektör çalışanlarının yanında olmaya ve sektöre elimizden gelen tüm desteği sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Katılımcılara iftar yemeğine teşriflerinden dolayı teşekkür eden EMPA Gayrimenkul’un Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Döğer ise: “Sektörümüzün tüm bileşenlerini bir araya getiren bu tip buluşmalar, sektör temsilcilerinin kaynaşması ve dayanışma ruhunun güçlenmesi açısından oldukça önemli. İftar yemeği özelinde gerçekleşen işbirliği dolayısıyla Milliyetemlak.com yöneticilerine şahsım ve sektör çalışanları adına teşekkür ederim.” dedi.