Güncel Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Şevkat Yerimdar, Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri ilgi odağı oluyor. Mahalle yaşantısının anlatıldığı dizi asi yapıya sahip Şevkat’in maceralarına odaklanıyor. Dizinin diğer başrol oyuncusu Esin, Şevkat’in ev sahibi ve dostu Cevdet Bey’in kızı olarak karşımıza çıkıyor. Cevdet Bey’in kızı Esin’i Şevkat’e emanet etmesiyle birlikte gelişen komik olaylar anlatılıyor. Esin ve Şevkat adlı iki aşığın aşk hikâyesini neşeli bir biçimde seyirci ile paylaşan Şevkat Yerimdar dizisi daha önce ekranlarda film olarak yer almıştı.

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları

Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor

Dizide Ankaralı bir mahalle delikanlısı olan Şevkat Yerimdar’ı Özgürcan Çevik, Şevkat’in hoşlandığı kız Esin’i ise Başak Parlak canlandırılıyor. Başrol oyuncularına yılların oyuncusu Salih Kalyon, Esin’in babası Cevdet rolü ile eşlik ediyor. Mahallenin tesisatçısı Cuma’yı Murat Akkoyunlu, mahallenin muhtarı Niko’yu Burak Demir, Esin’in yakın arkadaşı Gizem’i Canan Maktal oynuyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Pascal Nouma, Suzan Aksoy, Barış Murat Yağcı, Tarık Pabuçcuoğlu, Serkan Kuru ve Semra Güzel yer alıyor. Yapımcılığını Limon film adına Hayri Aslan’ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğuna Bülent İşbilen oturuyor. Komedi tarzında bir dizi ola Şevkat Yerimdar’ın senaryosu Erol Hızarcı tarafından kaleme alınıyor.

Haberin Devamı

Şevkat yerimdar konusu

Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor

Asi ruhlu bıçkın bir mahalle delikanlısı olan Şevkat, öfke kontrolü bulunmayan adalet ve haksızlığa gelemeyen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Sıra dışı karakteri, sevimli yapısı sayesinde mahallenin sevgilisi olan delikanlıya bir gün ev sahibi Cevdet Bey’den ilginç bir teklif geliyor. Cevdet Bey, Paris’ten dönüş yapan kızını Şevkat’e emanet ediyor. Ancak ele avuca sığmayan, hareketli ve çılgın bir kız olan Esin’e göz kulak olmak o kadar da kolay değil. Şevkat’e kök söktüren ve çileden çıkaran Esin ile Şevkat arasında zamanla arızalı bir ilişki doğmaya başlıyor. Akıllara zarar bu aşk ilişkisi garipliği, zorluğu ile mahallenin altını üstüne getirmeyi başarıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla izleyicilerin yüzünde mutlu bir gülümseme yaratan Şevkat Yerimdar dizisi izleyicilere neşeli anlar yaşatıyor.

Şevkat yerimdar dizisi nerede çekiliyor?

Şevkat Yerimdar Dizisi Nerede Çekiliyor

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Şevkat Yerimdar için oldukça yüksek bir bütçe ayarlanıyor. Sinema filminin büyük beğeni kazanması üzerine dizisi çekilmeye başlanan hikâye, sıcaklığı ve komedi unsurları ile izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Dizinin ilk bölümü Adana’da çekiliyor. Daha sonraki bölümleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilmeye başlanıyor. Dizinin başlıca çekim alanları arasında Üsküdar ve Kanlıca bulunuyor. Çekimlerin ana noktası ise Kuleli Emek Mahallesi ve çevresi oluyor.