Güncel Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Son Güncellenme:

.

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Amerikalı sinema ve televizyon yıldızı olan Josh Duhamel, manken olarak başladığı kariyerini Hollywood yapımı filmlerle taçlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Kaliforniya'nın Encino tepelerinde süper lüks bir ev satın alan aktör 2.65 milyon dolarlık yatırımının tüm beklentilerini rahatlıkla karşılayacak kadar konforlu olduğunu belirtiyor. Hafta sonları için barbekü alanı ve çeşitli açık hava eğlence bölümleri olan ev, Duhamel'in arkadaşlarıyla takılmak amacıyla tasarladığı detaylarla dolu. Fergie'den ayrılan ünlü aktör lüks villası için "yeni bekar evim" tanımlaması yapıyor.

Haberin Devamı

Retro ve modern mimari özellikler bir arada

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

1960 yılında inşa edilen ve daha sonra çeşitli renovasyonlardan geçerek retro ve modern dokuları bir araya getiren lüks villa, 306 metrekare alan içinde 5 yatak odası ve 3 banyoya sahip. Yerleşik bir barbekü, muhteşem bir yüzme havuzu ve Brezilya tipi güneşlenme alanı ile dikkat çeken çiftlik tarzındaki villa, spa ve arka bahçe alanı ile eğlence ve lüksü bir arada sunuyor.

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

AD dergisine aralık ayında evi hakkında roportaj veren aktör; Los Angeles'da yaşamayı sevdiğini çünkü şehrin hem eğlence hem de inziva ihtiyacını fazlasıyla karşıladığını söylüyor. "Satın aldığım yeni ev bana bu hissi fazlasıyla yaşatıyor" diye de ekliyor. Evinde konforlu ve rahat bir akış olduğunu vurgulayan Duhamel "Evde geniş bir açık alana sahip olmayı seviyorum, dışarıda barbekünün yanında takılıp televizyon izlemek paha biçilemez" diyerek keyifli bir evin kendisi için son derece önemli olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Minimal dekorasyon unsurları başrolde

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Göz alıcı bir arka bahçe tasarımına sahip olan lüks villanın yeşillikler içinde bulunan havuzunun hemen yanında mavi tonların hüküm sürdüğü hasır bir oturma grubu ve güneşlenme alanı mevcut. Çağdaş sanat tablolarının duvarları süslediği salon, minimal renkleri ve sade objeleri ile rahatlık hissini fazlasıyla karşılıyor. Şömine ile samimiyet kazandırılan ortam toprak tonlarının zarafetini yansıtıyor. Modern objeler ve yastıklarla hareketlendirilen salonun ardından uzanan yemek odası ise açık kat planına göre tasarlanmış.

Yakışıklı Oyuncu Josh Duhamel 2.65 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Misafirleri ağırlamak için geniş bir alan sunan yemek odası bal rengi parke zeminle birlikte hoş bir ambiyans sunuyor. Ortada büyük bir tezgahı olan mutfak ise beyaz renkleriyle ferah bir kullanıma sahip. Tepeden süzülen avizeler ve bar tabureleri ortama futuristik bir hava katıyor. Gri tonların ağırlıkta olduğu yatak odası sade tarzı ile dikkat çekiyor. Büyük bir giyinme odası da bulunan Josh Duhamel'in evi göz yormayan ve stil sahibi mimarisi ile zevkli kullanım özellikleri taşıyor.