Cadde Emre Aydın: Şu anda çocuk düşünmüyoruz

Emre Aydın: Şu anda çocuk düşünmüyoruz

31.08.2017 - 07:27 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz gün Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8’inci Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali’nde konser veren Emre Aydın, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Emre Aydın: Şu anda çocuk düşünmüyoruz

Geçtiğimiz yıl Eda Köksal'la dünya evine giren Emre Aydın, çocuk düşünüp düşünmedikleri sorusu üzerine, "Biz hiç çocuk üzerine konuşmuyoruz. Eşim ve ben çocukları çok seviyoruz, ama hiç çocuk konusu gündeme gelmedi. Şu anda çocuk düşünmüyoruz. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Belki de hiç düşünmeyiz. Şu aşamada bizim için zor olur. Çünkü çocuk yapmak dünyaya bir çocuk getirmek değildir sadece. Onun en iyi şekilde yetiştirmek bizim sorumluluğumuzda. Şu aşamada evliliğimi yaşamak istiyorum. Çocuk çok ayrı bir konu başlığı. 'Neden olmasın' olabilir, ve yine, 'Neden olmasın' belki de hiç olmayabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yeni projelerine de değinen şarkıcı, Seksendört’ün solisti Tuna Velibaşoğlu’nun düzenlediği 'Beni Vurup Yerde Bırakma' isimli şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıkmayı planladığını söyledi

Kendisinin yönetmenliğini üstleneceği iki komedi filmiyle yeniden beyazperdede olacağını açıklayen Aydın, filmlerden birinde oynamayı da düşündüğünü belirtti.