Cadde En güçlü kadınlar arasına girdiler

En güçlü kadınlar arasına girdiler

23.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın medyadaki en güçlü ve ilham veren 100 kadınının içinde bu yıl Türkiye’den üç kadın medya patronu ve ‘Süperstar’ Ajda Pekkan var

En güçlü kadınlar arasına girdiler

Kadınları güçlendirmek ve yüceltmek için tüm dünyadaki en büyük organizasyon olan ‘The Hollywood Reporter’s Women in Entertaintment Power 100’, Lifetime TV sponsorluğunda bu sene 25’inci kez gerçekleşecek. Her yıl medya ve eğlence endüstrisinin en güçlü ve ilham veren 100 kadınının onurlandırıldığı organizasyona bu yıl ilk kez Türkiye’den de Oflaz Medya ve Lifetime Turkey Kurucu Ortağı Esra Oflaz Güvenkaya, Mediasa Media Grup Kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ve ‘Süperstar’ Ajda Pekkan davet edildi.

7 Aralık’ta Los Angeles’ta gerçekleşecek olan etkinliğin açılış konuşmasını dünyaca ünlü sunucu Megan Kelly yapacak. Organizasyonla ilgili konuşan Esra Oflaz Güvenkaya, “Bu global sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye’de daha çok kadına ulaşabilme fırsatımız olacak. Dünyada da Türk kadınının sesi olacağız” derken Ajda Pekkan, “Bir Türk kadını olarak böyle bir platformda olmak beni gururlandırır. Biliyorsunuz kadına dair birçok dram yaşanıyor dünyada, hassasiyetimin en derin olduğu konulardan birisi” diye konuştu.

Yazarlar