Cadde Erol, ‘Black Mirror’un yüzü oldu

Erol, ‘Black Mirror’un yüzü oldu

16.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Netflix’in dünyaca ünlü dizisi ‘Black Mirror’un Türkiye tanıtım yüzü Esra Erol oldu. Yayınlanan video Erol’un takipçilerini ikiye böldü

Erol, ‘Black Mirror’un yüzü oldu

Yaptığı izdivaç programıyla adından söz ettiren Esra Erol, Netflix’in dünyaca ünlü dizisi, ‘Black Mirror’un Türkiye tanıtım yüzü oldu. Sosyal medyada yayınlanmaya başlayan videoda, evlenmek üzere olan bir çiftin, restoranda maddiyat yüzünden kavga etmesi üzerine, devreye sunucu giriyor. Erol, “Bu iş böyle olmaz. Ne kadar negatif çocuksun, kızın enerjisini aldın. Kız istikbalini düşünüyor” diyerek, stüdyodaki seyircilerden çiftin evlenip evlenemeyeceğine dair ellerindeki butonlarla oy vermelerini istiyor. Sunucu, izleyenlerin ilişkiye onay vermemesinin ardından “Sevgili seyirciler hiçbir yere ayrılmayın. Buse yeni talibini görecek” diyerek yeni damat adayını bekliyor.

Haberin Devamı

‘Bu işler naip, kısmet’ etiketiyle bir sene boyunca yayınlanacak video, sosyal medya kullanıcılarını ise ikiye böldü. Twitter’da, “Netflix izleyicisi olarak, izdivaç tayfasıyla bir tutulmak istemiyorum”, “Bu dizinin hedef kitlesi Esra Erol mu?”, “Bu platforma para veren hiç kimse Esra Erol izlemez”, “Eleştirilmesi yersiz, Esra Erol yerine Penelope Cruz olsaydı bayılarak alkışlardınız” ve “Bu kadar tepkiyi anlamsız buluyorum. Sonuçta Esra Erol’un programı reality” gibi yüzlerce yorum geldi.