Cadde Eski eşinin otelinde düğün yapmak istedi!

Eski eşinin otelinde düğün yapmak istedi!

11.02.2017 - 15:12 | Son Güncellenme:

Siren Ertan, yeni aşkı Ersin Kayalar ile evlilik kararı aldı. İddiaya göre; bahar ayındaki düğünü Gökhan Çarmıklı'nın Çeşme'deki otelinde yapmak isteyen Ertan, bu fikrini eski eşine söyleyince onu kızdırdı.

Eski eşinin otelinde düğün yapmak istedi

Cemiyet dünyasının en gözde çiftlerinden Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı, 9 yıllık evliliklerini Ekim 2015'te noktalamıştı. Ayrılığın ardından bir süre dost kalmayı başaran eski eşler, hayatlarına yeni insanların girmesiyle araya mesafe koydu.

Haberin Devamı

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çarmıklı, Bahar Tangır'la yeni bir aşka yelken açtı. Sosyetik modacı ise gönlünü Ersin Kayalar'a kaptırdı. Gökhan Çarmıklı, geçtiğimiz yazı yeni aşkı Tangır'la Çeşme'de sahibi olduğu '7800' isimli otelde geçirdi. Eski eşi ise adres değiştirdi. Siren Ertan, Ersin Kayalar'la 'Alavya' isimli otelde konakladı.

BAŞKA OTEL ARIYOR

Boşandıktan sonra Gökhan Çarmıklı'yla birlikteyken tüm yazı geçirdiği '7800' adlı otele adım atmayan Siren Ertan, geçtiğimiz günlerde eski eşini yaptığı teklifle şoke etti.

Dedikodulara göre; güzel modacı, kısa süre önce iş adamı sevgilisi Ersin Kayalar'la evlenmeye karar verdi. İzmirli olan sosyetik modacı, Kayalar'la evlenmek için Çeşme'nin hayalini kurdu. Düğün yeri olarak da çok sevdiği ve çok emeğinin olduğu 7800 isimli oteli düşünen Siren Ertan, bu fikrinden eski eşine bahsetti. Ancak Gökhan Çarmıklı, eski eşinin Ersin Kayalar'la otelinde evlenmesine karşı çıktı. Bunun üzerine Siren Ertan, bahar aylarında yapmayı planladığı düğün için Çeşme'de başka bir otel düşünüyor.