Cadde Esra İnal kimdir?

Esra İnal kimdir?

27.02.2015 - 10:34 | Son Güncellenme:

Sinema dünyasına yeni katılan Esra İnal dikkatleri üzerine çekti. 8 Saniye filmi ile perdede gördüğümüz Esra İnal daha önce nerelerde çalıştı? Esra İnal kimdir? İşte ayrıntılar..

Esra İnal kimdir

Ömer Faruk Sorak'ın yeni filmi 8 Saniye ile karşımıza çıkan Esra İnal oyunculuğu ile büyük merak uyandırdı. Hakkında çok fazla bilgi olmayan Esra İnal sinema dünyasına yeni katıldı.

Haberin Devamı

Almanya Berlin'de dünyaya gelen Esra İnal uzun süre de Meksika'da yaşamıştır.

Oyunculuğu ile ilgili şunları söylüyor:

Ben kendimi fazla kestiremiyordum, güvenmiyordum da açıkçası son ana kadar ben yapamam ben yapamam diyerek yönetmenimin arkasında sürüklenen bir tiptim. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.

Benim ilk sahnem ilk kamera önüne çıkışımdı. Bende nefret yok öfke oluyor sadece, sinirlendiğim zamanlarda. İnsanları çok seviyorum çocukluğumdan beri öyleyim. İnsanlara çok bağlıyım ve sınırlarım yok. Hayatımı hep bir bilinmeze girerek geliştirdim. Filmde çıplak sahneleri hakkında gelen sorulara İnal, ’Biz zaten çıplağız, doğduğumuzdan beri çıplağız, tenimiz bir giysi ’ dedi.

Çok arkadaşım var ve bunların hepsi 15-20 yıllık olan insanlar. Arkadaş olduğun kişiyle sağdık kalacaksın, seveceksin, inişleri çıkışları olacak ve kalp kırılacak ancak biz birbirimizi bırakmadığımız sürece inanılmaz bir bağ oluşuyor bu da arkadaşlığımızın uzun süre ilerlemesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Bu da bize her zaman iyi hissettiriyor.İnal hareketlerimizi davranışlarımızı gerçekleştirirken olumsuz bir durumla karşılaştığımızda ilk önce kendimize bir bakmalıyız acaba böyle olmasının sebebi ben miyim bunu normal hayatımızda pek başaramıyoruz yani şuursuz yaşıyoruz.