Cadde Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

07.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 finallerinin ev sahipliğini kazanma sürecinde, A Milli Kadın Futbol Takımı ile Şöhretler Karması gösteri maçı oynadı.

Euro 2024 buluşması

UEFA EURO 2024 Futbol Şampiyonası’na ev sahipliğini kazanma sürecinde; sanat, iş ve cemiyet dünyası Riva’da bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon, Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri’nde, Aile ile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya başta olmak üzere, Zeynep Kartar, Züleyha Özgül, Selda Topal, Ebru Yaşar, Wilma Elles-Kerem Göğüş çifti, Pınar Altuğ ve Işıl Reçber gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, moda tasarımcısı Zeynep Kartal’ın Mehmetçik Vakfı yararına hazırladığı koleksiyon sunumunun ardından, A Milli Kadın Futbol Takımı ile Şöhretler Karması gösteri maçı oynadı.

Haberin Devamı

Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

Etkinlikte konuşan Bakan Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, “Bu tesisin kendisi bile ülkemizin futbolda nereye geldiğinin en güzel örneklerinden biri. Türk futbolunun hak ettiği konuma gelmesi adına her türlü desteği vermiş ve bundan sonra da verecek bir Cumhurbaşkanımız var” şeklinde konuştu.

‘Ofsayttan anlarız’

Büyük buluşmaya ev sahipliği yapan Revna Demirören ise, “Türk kadını isterse, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı Türkiye’ye getirir. Biz bu güce sahibiz. Artık kadınlar olarak sahaya çıkma zamanı. Birlikte 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için yurt içinde ve yurt dışında el ele çalışalım, ülkemize destek olalım. Türkiye’yi Avrupa’ya en iyi şekilde tanıtalım. Futbolu da biliriz, ofsayttan da anlarız. EURO 2024’te de en güzel ev sahipliğini yaparız” dedi.

Haberin Devamı

‘Evliliğimizde sorun yok’

Etkinliğe eşi Kerem Göğüş’le katılan Wilma Elles, boşanacakları yönündeki soruları “Mutluyuz, aşkımızdan şüphemiz yok. Evliliğimiz de iyi gidiyor” şeklinde yanıtladı. Oyuncu, 2024 Avrupa Şampiyonası içinse “Türkiye ev sahibi olursa müthiş olur. Harika bir coşku gelir” dedi.

Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

Euro 2024 buluşması

‘Lisede voleybol takımındaydım’

Etkinlikte yer alan Ebru Yaşar “Lisede voleybol takımında oynardım. Ama servis bile kullanamazdım. Sporda yetenekli ve becerikli değildim” dedi.

Euro 2024 buluşması