Cadde Evliliği tavsiye etmiyorum

Evliliği tavsiye etmiyorum

08.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçmişte 3 yıl evli kalan Esmersoy, artık evlenmekten korktuğunu söyledi. Sunucu, ‘Birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarıma evliliğin iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım’ dedi

Evliliği tavsiye etmiyorum

Sunucu Burcu Esmersoy, Emre Saygı’nın Younow’dan canlı yayınlanan ‘Hadi Be’nin konuğu oldu. The House Cafe’nin genel müdürü ve ortağı Tuna Aksu’yla aşk yaşayan Esmersoy, evlilikle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

‘Canını kurtaran kaçtı’

8 yıl önce boşandığı İtalyan Massimo Cusimano’yla 3 yıl evli kalan Esmersoy, “Geçmişte bir evlilik yaşadım ve boşandım. Bu nedenle evliliğe korkarak yaklaşmaya başladım. Birlikte olduğum bütün erkek arkadaşlarım da sağ olsunlar benimle evlenmek istediler ve bunun hayaliyle yaşadılar. Bu süreç içinde onlara evliliğin iyi bir şey olmadığını anlatmaya çalıştım. Anlayan anladı canını kurtardı ve kaçtı. Artık evliliği tavsiye etmiyorum arkadaşlarıma. Mesela 20 yaşındaki Burcu’yla tekrar konuşma şansım olsa ‘Sakın aşık olma’ diye uyarırdım. Erken yaşta aşık olmamak lazım. Çünkü çok üzülüyorsun” dedi.

‘Adeta kaplan kesilirdim’

“Çocuk sahibi olduğu takdirde nasıl bir anne olabileceği” sorusuna sunucu, “Korumacı bir anne olurdum. Okulda çocuğumu üzen bir çocuk olursa yanına gidip, ‘Sen benim çocuğumu nasıl üzersin?’ derdim. Çevremdeki insanlara karşı korumacıyım. Çocuğum içinse adeta kaplan kesilirdim” diye konuştu.