Cadde Fransız polisinden Kim Kardashian itirafı

Fransız polisinden Kim Kardashian itirafı

27.10.2016 - 12:50 | Son Güncellenme:

ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın Paris'te silahlı soyguncuların saldırısına uğradığı olayı araştıran polisten ilginç bir açıklama geldi.

Fransız polisinden Kim Kardashian itirafı

Kim Kardashian'ın Paris'te silahlı soyguna uğradığı olayı araştıran polis şefi Christian Sainte, soygun günü ihbarı ilk aldığında ABD'li yıldızın adını Google'da arattığını söyledi.

Haberin Devamı

"ŞİMDİ HER ŞEYİ BİLİYORUM"

Vanity Fair dergisine konuşan Paris polis şefi Sainte, saldırının ardından yardımcısını arayarak 'Kurban kim?' diye sorduğunu ve ünlü magazin yıldızının adını Google'de arattığını açıkladı. Yardımcısıyla görüştükten sonra yaptığı kısa araştırma sonucu Kardashian'ın kim olduğunu anlayan Sainte, "Şimdi onun hakkındaki her şeyi biliyorum. Kim Kardashian herhangi biri değil. Facebook'ta çok fazla beğenisi var" dedi.

Her sabah konu ile ilgili istişarede bulunduklarını belirten Sainte saldırının organize bir eylem olduğunun altını çizdi. Polis şefi ayrıca, "Soyguncular ulaşım aracı olarak bisiklet kullandılar. İlk kez böyle büyük bir soygunda bisiklet kullanımına rastlıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fransa'nın başkenti Paris'te kaldığı lüks rezidansta silahlı soyguna uğrayan Kim Kardashian'ın 11 milyon dolarlık mücevherleri çalınmıştı.