Cadde Gece hayatına dev yatırım

Gece hayatına dev yatırım

08.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de eğlence sektörünün kalbi olan İstanbul, milyon dolarlık bir proje için gün sayıyor. Ortaköy’deki Reina’yla Sortie gece kulüplerinin tam ortasında bulunan ve şu an ücretli otopark hizmeti veren boş araziye, Makara Group tarafından ‘Onyx’ adında bir gece kulübü açılıyor.

Gece hayatına dev yatırım

İnşaat sektöründen lüks araç kiralamaya, balık ve et restoranlarından otelciliğe kadar birçok sektörde faaliyet gösteren Makara Group, 7500 metrekare kullanım alanı olan boş arazinin 2500 metrekaresini satın alarak bu projeye girişti. İnşaat çalışmalarına haziran ayında başlayan şirket, ağustos ayının ortalarında gece kulübünü hizmete açacak.

Haberin Devamı

Onyx, bünyesinde bulunduracağı Uzakdoğu, Akdeniz ve Dünya Mutfakları’na ait toplam sekiz adet restoranla da misafirlerinin damak zevklerine hitap edecek. Yaklaşık beş milyon dolarlık proje olan Onyx, yazlık ve kışlık bölümleriyle dört mevsim müşterilerini ağırlayacak. Aynı anda 3000 kişiyi misafir edecek şekilde tasarlanan Onyx, gece eğlenmek için kendilerini tercih eden rezervasyonsuz müşterilerinden kapıda giriş ücreti almayacak. Ayrıca lüks tekneleriyle eğlenmek için gelecek konuklarını unutmayan yetkililer, Boğaz’a sıfır olan mekana vip liman girişi yaptırıyor. Bu girişte iki adet sürat teknesi de hazır bulundurularak, çevre restoranlardan Onyx’e gelmek isteyen müşterilere denizden taşıma hizmeti sunulacak.

Haberin Devamı

ASMALIMESCİT’E YENİ SOLUK
Beyoğlu’nun gözde bölgesi Asmalımescit’te haziran ayının son gününde yepyeni bir mekan müşterilerine kapılarını açtı. 200 yıllık bir binanın üçüncü ve dördüncü katında hizmet vermeye başlayan ‘Veranda Pera’, Özgür Çetin, Yasin Kandemir ve Doruk adlı üç yakın arkadaşın çocukluk hayali olarak günümüzde hayat buldu. Yaklaşık 400 bin TL harcanan mekan, 28 yaş üstü, ofis çalışanı olarak adlandırılan beyaz yakalı gruba hitap ediyor. 15.00 - 03.00 saatleri arasında faaliyet gösteren Veranda Pera, meyhane kültürünün Akdeniz Mutfağı’yla modernize edilmiş haliyle müşterilerini ağırlıyor. 8 TL - 24 TL arasındaki 18 adet meze çeşidiyle iddialı olan Veranda Pera, kısa sürede Asmalımescit’in en uğrak yerleri arasına girmeyi başardı.
HARBİYE’DE BÜYÜK SÜRPRİZ
Yaz aylarının merakla beklenen etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, bu sezon da iddialı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek konser serisi 28 Temmuz’da Fransız şarkıcı Zaz’ın performansıyla başlayacak. Etkinlik kapsamında Sibel Can, Hande Yener ve Murat Dalkılıç’ın aralarında bulunduğu birçok ünlü sanatçı hayranlarıyla buluşacak. Konser serisinin sürprizi ise iki gün önce gitarist Emre Kula’yla İzmir’in Seferihisar ilçesinde hayatını birleştiren Sertab Erener olacak. 14 Ağustos’ta hayranlarıyla buluşacak Sertab Erener’e eşi Emre Kula’da sahnede eşlik edecek.