Cadde Geceye Lopez damgası

Geceye Lopez damgası

29.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2017 Billboard Latin Müzik Ödülleri, önceki akşam Miami’de sahiplerini buldu.

Geceye  Lopez  damgası

Geceye, Jennifer Lopez’in Julien Macdonald imzalı transparan detaylı kıyafeti damga vurdu. Etkinlikte iki ödül kazanan şarkıcının sahne kıyafeti de çok konuşuldu.

Haberin Devamı

LATİN MÜZİĞİN DEVLERİ BİR ARADA

Billboard dergisinin bu yıl 24’üncüsünü düzenlediği Latin Müzik Ödülleri gecesi, usta isimleri buluşturdu. Törende iki ödül kazanan Jennifer Lopez, kıyafet tercihiyle kırmızı halıya da damga vurdu

2017 Billboard Latin Müzik Ödülleri töreni, önceki akşam ABD’nin Florida eyaletine bağlı Miami kentinde gerçekleştirildi. Watsco Center’da düzenlenen gecede ‘Yılın Sanatçısı’ geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden şarkıcı ve söz yazarı Juan Gabriel oldu. Kırmızı halıda şıklık yarışının yaşandığı geceye damgasını vuran ise bir süredir sporcu Alex Rodriguez ile yaşadığı aşkla gündemde olan Jennifer Lopez oldu. ‘Yılın Sosyal Sanatçısı’ ve ‘Yılın Kadın Şarkıcısı’ ödüllerine layık görülen 47 yaşındaki şarkıcı, hem aldığı ödülle hem de kıyafet tercihleriyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Şu sıralar ‘Hızlı ve Öfkeli 8’ filmiyle gündemde olan oyuncu Vin Diesel ise sahneye çıkarak müzik yeteneklerini sergiledi.

Haberin Devamı

Geceye  Lopez  damgası