CaddeGençler kasap olmak için sırada

Gençler kasap olmak için sırada

06.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

1965 yılından beri ‘Günaydın Restoran’ adı altında hizmet vererek, ‘Steak House’ kavramını Türkiye’yle buluşturan Cüneyt Asan, sektöre girdikleri günden beri bir çok tabuyu da yıktıklarını belirtti.

Gençler kasap  olmak için sırada

‘’Eskiden kasaplara kız vermezlerdi, şimdi üniversiteliler kasap olmak için sıraya giriyorlar’’ diyen Asan, ‘’Arşivlere girin bakın eskiden kasap denilince akıllara şişko, kilolu, giyimine - kuşamına dikkat etmeyen kişiler göreceksiniz. Biz bu sektöre, bu mesleğe saygınlık kazandırdık. Şimdi bakın, jön gibi insanlar bu mesleği yapıyor’’ diye konuştu.