Cadde Gizem Hatipoğlu: Kıskanç bir kadınım

Gizem Hatipoğlu: Kıskanç bir kadınım

05.01.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Gizem Hatipoğlu oldu.

Gizem Hatipoğlu: Kıskanç bir kadınım

Canlı yayında Periscope takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Gizem Hatipoğlu, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Haberin Devamı

Kıskanç Bir Kadınım

Kimi zaman kıskanç bir eş olabildiğini söyleyen Gizem Hatipoğlu “Seven her iki insan birbirini kıskanır. Tabi ki benimde kıskanç olduğum anlar olabiliyor. Kimi zaman saçma sapan kıskançlıklar yaptığım da oldu. Mesela dizi çekimleri için Ankara’ya gitmesi gerekiyordu. Bu durumu bile kıskandığım için gitme diyecektim. Sonuçta iş içindi ama kimi zaman böyle durumlar olabiliyor. Ama eşime çok güveniyorum” dedi.

Hakan’ı İzlerken Çok Ağladım

Geçtiğimiz yıl Survivor All Star’da yarışan Hakan Hatipoğlu ile ilgili olarak ise “ 4 ay Hakan’dan ayrı kaldım. Benim için çok zor bir dönem oldu. Yarışmayı izlerken ekran karşısından can sıkıcı anlarımda oldu. Şimdi belki bunlara gülüyorum ama yarışmada Hakan'ın Turabi ile tartıştığı görüntüleri ağlayarak izledim. Her televizyonu açtığımda tekme görüntüsünü görüyordum. Turabi’de çok hırslı bir yarışmacıydı, Hakan’da aynı şekilde hırslı bir insan. Çok göz yaşı döktüm” dedi.

Gizem Hatipoğlu: Kıskanç bir kadınım