Cadde Görkemli tören

Görkemli tören

09.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’, sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Görkemli tören

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü Anadolu Efes, HDI Sigorta ve Beşiktaş Belediyesi’nin katkılarıyla, MKM Attila İlhan Salonu’nda yapıldı. Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği geceye, tiyatro ve sinema dünyasının ünlü isimleri katıldı. Kerem Alışık, törenle ilgili, “Bu organizasyonlarda aynı duyguları, halleri meslektaşlarımız ve sanatseverlerle paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz. Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer katan büyük değerlerimiz... Tüm kaybettiklerimize, bize kattıkları ve bıraktıkları için teşekkür ediyoruz. Bu geceler bizim değil, onların bize armağanı” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Bu sene daha önemli’

Defne Samyeli’yle yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz, törene Ozan Güven’le geldi. Komedyen, “Sadri Alışık ve ailesi bizim için çok önemli. Bu sene filmimizde (Arif V 216) hem Kerem’in hem de ailenin katkısıyla Sadri Alışık yer aldı. O nedenle daha önemli” dedi. Komedyen, yeni sevgilisi Defne Samyeli’yle ilgili soruları ise duymazlıktan geldi.

Görkemli tören

‘Hayata tutunmaya çalışıyoruz’

Begüm Kütük, geceye eşi Erdil Yaşaroğlu’yla katıldı. Geçtiğimiz günlerde düşük yaparak 3.5 aylık bebeğini kaybeden oyuncu, “Atlatmaya çalışıyoruz, bir ay oldu. Psikolojik anlamda telafisi biraz zor. Şimdi günden güne sağlıkla, umutla hayata tutunmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Görkemli tören

Görkemli tören

Görkemli tören