Cadde Gram düşmanlık sezmedik

Gram düşmanlık sezmedik

14.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye-ABD arasında yaşanan gerginlik sonrası İstanbul’a gelen Dee Snider, “Gram düşmanlık sezmedik” diyerek takipçilerine seslendi.

Gram düşmanlık sezmedik

Son dönemde yaşanan Türkiye-ABD gerginliği sonrasında İstanbul’a gelen Twisted Sisters grubuyla tanınan ünlü metal müzik solisti Dee Snider, Twitter’dan açıklama yaptı. Amerikalı sanatçı, “İstanbul gibi muhteşem bir şehri ziyaret ettim. Bildiğiniz üzere Amerika, Türkiye’ye gitmemiz konusunda kaçınmamızı söyledi. Çok az Amerikalı vardı. Ülkenizin endişelerine göre hareket etmeyin. Genelde medyanın odaklandığı şeyler nedeniyle abartılıyor. Gram düşmanlık sezmedik” yazarak ülkesindeki takipçilerine seslendi.

Haberin Devamı

Tatil için İstanbul’a geldiğini söyleyen sanatçı, Mısır Çarşısı’nda Türk kahvesi içti. Poz veren Snider, “Bu kahve bir metal kadar sağlam” diyerek övgüler yağdırdı. Hayranlarının Twitter’da sorularını cevaplayan sanatçı, gelen konser isteklerine, “Yakında albümüm çıkacak. Ondan sonra buraya gelip, yıkacağız” dedi. Oyuncu Bill Moseley’in, “Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı’nı gez” yorumuna Snider, “Hepsini ziyaret ettim. Ne büyük şehir” karşılığını verdi.