Cadde Gülben'le kapıştılar

Gülben'le kapıştılar

21.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Her Şey Dahil’in sunucuları, Alişan ve Çağla Şıkel, söz verdiği halde programlarına gelmeyen Gülben Ergen’e sitem etti. Ergen de ikiliye sosyal medyadan yanıt verdi

Gülbenle kapıştılar

Alişan ve Çağla Şıkel, ‘Her Şey Dahil’ programında Gülben Ergen’e sitem etti. Söz verdiği halde Ergen’in programlarına konuk olarak gelmediğini söyleyen Alişan, “Programa davet etti, biz de gittik. ‘Programımıza gelirseniz seviniriz’ dedik, ‘Tabii ki gelirim’ dedi. Ama gelmedi. Sonra ‘Yeni albüm çıkarıyorum, yeni kitap çıkarıyorum geleceğim’ dedi yine gelmedi. Hepimizin birbirine işi düşer” şeklinde konuştu. Şıkel de, “Bize destek olmasını istedik ama olmadı” sözleriyle kırgınlığını dile getirdi.

Haberin Devamı

‘Ekrandaki açıklamalar hoş değil’

Gülben Ergen, ikiliye cevabını sosyal medyadan verdi. Söz vermediğini “İnşallah” dediğini vurgulayan Ergen, şunları yazdı:
“Ekranda yapılan sitemleri samimi bulmuyorum. İkili diyaloglar için meslektaşlarımla WhatsApp trafiğimiz mevcut. Sıklıkla görüşebiliyoruz. Konuk ağırlanan programlarda konuğu kırmak yerine bir sezon sonraya gönül almayı daha doğru görüyorum. Ekranda yaptıkları açıklamaları hoş bulmadım. Yine de sağ olsunlar. Değer vermişler, sitem etmişler diyelim.”