Cadde Güldür Güldür Show'da Nur Yerlitaş yorumu!

Güldür Güldür Show'da Nur Yerlitaş yorumu!

07.11.2014 - 14:36 | Son Güncellenme:

Show Tv'nin eğlenceli programı Güldür Güldür dün akşam çok güldüren bir bölüm ile ekrana geldi. Güldür Güldür Show yeni bölüme Doğa Rutkay'ın Nur Yerlitaş yorumu damga vurdu. İşte ayrıntılar..

Güldür Güldür Showda Nur Yerlitaş yorumu

Ekranların en çok izlenen eğlence programı Güldür Güldür Show ile Show TV’de kahkaha tufanına hazır olun! Doğa Rutkay’ın canlandırdığı ‘Yeterella’ karakteri bu akşama damgasını vuracak. Sosyal medyada da çok konuşulan Nur Yerlitaş’a benzerliği ile dikkat çeken Doğa Rutkay, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show sahnesinin bu akşamki konukları ise; Gökçe ve Muammer Ketencoğlu olacak. Abisi kaçırılan Burcu’ya ünlü dedektif Şevket Bulur yardımcı olabilecek mi? Burcu’nun kaçırılan abisi ünlü müzisyen Muammer Ketencoğlu olabilir mi? kranların en çok izlenen moda programı Bu Tarz Benim’de eleme heyecanı yaşanıyor. Program sunucusu Mesut, jüri üyeleri Yeter, Burcu ve Bilal bu haftanın tarzlarını beğenecek mi? Yarışmacılar Mehtap, Nezaket ve Dilek’in konseptleri neler? Programa katılan şarkıcı Gökçe’nin tarzı beğeni alacak mı? Güldür Güldür Show kahkaha dolu yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!