Cadde Güllerin Savaşı 33. Bölüm fragmanında Gülfem şaşırtacak-izle

Güllerin Savaşı 33. Bölüm fragmanında Gülfem şaşırtacak-izle

26.02.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Güllerin Savaşı bu hafta 33. bölüm ile ekrana gelecek. Gülru, Gülfem'i etkisiz hale getirmeye çalışırken hiç beklemediği durumlarla karşılaşacak. Güllerin Savaşı 33. yeni bölüm fragmanı ve ipuçları haberimizde.

Güllerin Savaşı 33. Bölüm fragmanında Gülfem şaşırtacak-izle

Gülru Gülfem'i köşeye sıkıştırmaya devam ederken, Gülfem'in Gülru'ya beklenmedik bir hamlesi oluyor. Güllerin savaşı gün geçtikçe kızışıyor...

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı yeni bölümüyle 28 Şubat Cumartesi 20:00'de Kanal D'de!

Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Herkes heyecanla 33. bölümü bekliyor. İşte son bölümde yaşananlar ve 33. bölüm fragmanı..

Ömer'in Gülrü'yu kaçırdığını herkes öğrendi. Bu durum köşkte karışıklık yaratırken Gülfem de Cihan'ı doldurmaya devam etti. Güllerin Savaşı son bölümüyle herkesi ekrana kilitledi. İşte son bölümde yaşananlar..

Ömer’in tekne kazasının ardından Gülru kontrolü kaybeder. Gülru’nun Ömer’i kaybetme korkusuyla, gözü hiçbir şeyi görmeden yaptıkları, Cihan’ın gözlerinin tamamen açılmasını sağlar. Karanlık gecenin sonunda Ömer ve Gülru hiç beklenmedik bir yerde karşı karşıya gelirken, savaş bu kez Gülru’nun kalbi ve hedefleri arasındadır.

Haberin Devamı

Diğer yanda, Gülfem Gülru’nun yaptıklarını kullanmakta gecikmez ve Cihan’ı tamamen etkisi altına alır. Gülru’nun gerçek duygularıyla yüzleşmesiyle perişan olan Cihan boşanmaya karar verir. Ömer’in attığı beklenmedik bir adım ise herkesi şoke eder.

Güllerin Savaşı 33. Bölüm Fragmanı