Cadde Güllerin Savaşı son bölüm ile yükselişe geçti!

Güllerin Savaşı son bölüm ile yükselişe geçti!

15.12.2014 - 09:56 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Güllerin Savaşı Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümü ile eski formuna kavuştu. 23. Bölüm ile ekrana gelen dizide Gülfem, Gülru ve Ömer'i ayırmak için planlarına devam ederken Gülru gerçekleri öğrenir. Güllerin Savaşı son bölümde neler yaşandı izleyemeyenler haberimizden takip edebilirler.

Güllerin Savaşı son bölüm ile yükselişe geçti

Gülfem Akif’i öldürdüğü düşüncesiyle boğuşurken tehdit mesajları alır. Yaptıkları ortaya çıkmış ve köşeye sıkışmıştır. Gülru Gülfem’in bu halini zevkle izler, onun için artık Güllerin Savaşı başlamıştır.

Haberin Devamı

Gerçekleri öğrenen Ömer Gülru’dan af diler, ancak Gülru’nun affetmesi hiç kolay olmayacaktır. Cihan’ın evlilik teklifi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır.

GÜLLERİN SAVAŞI 23. BÖLÜM

Oyuncu Kadrosu:

Damla Sönmez-Gülru Çelik

Genç, cesur ve güzel. Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!

Barış Kılıç-Ömer Hekimoğlu

Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.

Canan Ergüder-Gülfem Sipahi

En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.

Haberin Devamı

Sercan Badur-Cihan Sipahi

Gülfem’in ‘talihsiz’ kardeşi. Acımasız bir çocuk oyununun kurbanı. Gözlerden uzak, tavan arasındaki dünyasında yalnızlığını paylaştığı tek kişi Gülru. Dostu, sırdaşı ve umutsuz aşkı Gülru.

Güllerin Savaşı 23. Bölüm Fragmanı