Cadde Güllerin Savaşı son bölüm ile rekor kırdı!

Güllerin Savaşı son bölüm ile rekor kırdı!

26.01.2015 - 15:19 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Güllerin Savaşı son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Gülru ve Cihan'ın evliliği konakta hareketli dakikalara neden olurken Gülru'nun başı belaya girer. Güllerin Savaşı daha tehlikeli bir yola giriyor. İşte son bölümden detaylar...

Güllerin Savaşı son bölüm ile rekor kırdı

Ömer’in son dakika hamlesiyle Cihan, akıl hastanesine yatırılmaktan kurtulur. Gülfem, Gülru’ya karşı ikinci büyük yenilgisini tadarken, Güller bu kez evlilik sözleşmesi için karşı karşıya gelir. Ancak Gülru’nun evliliğini hazmedemeyen Mert’in köşkü basmasıyla yaşanan dehşet gecesi, Gülfem ve Gülru arasındaki savaşın seyrini değiştirir.

Haberin Devamı

Cihan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Gülru aleyhindeki delillerle kendini korkunç suçlamaların ortasında bulur. Mert ve Gülru’nun işbirliği yaptıklarına inanan Gülfem, Gülru’dan kurtulmak için var gücüyle savaşmaya başlar. Savaşın şiddeti alabildiğine artarken, Gülru’nun özgürlük mücadelesi Ömer için de büyük bir sınav haline gelir.

GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜM İZLE

Oyuncular

Damla Sönmez
Gülru Çelik
Genç, cesur ve güzel. Kenar mahallede doğmuş, Sipahi Köşkü’nde büyümüş. Bahçıvanın kızı. Henüz 6 yaşındayken,‘Büyüyünce Gülfem Sipahi olacağım’ demiş. Bedeli ne olursa olsun!
Barış Kılıç
Ömer Hekimoğlu Kadınları sihirli parmaklarından önce karizmasıyla büyüleyen bir estetik cerrah. ‘Güzelliğin Efendisi’ Gülfem’in kırık kalbinin, Gülru’nun ilk kalp çarpıntılarının yegane sahibi.
Canan Ergüder
Gülfem Sipahi
En iyi arkadaşı da en amansız düşmanı da; aynalar olan kadın. Çarpıcı, klas ve tutkulu. Kibirli yalnızlığının altında kırık kalbi var. İki korkunun esiri; yaşlanmak ve kaybetmek.