Cadde Gülşah Yanaş kimdir?

Gülşah Yanaş kimdir?

01.02.2015 - 08:35 | Son Güncellenme:

Eleme gecesinde yarışmaya veda eden Gülşah ''Keşke insanların ikiyüzlülüklerini ortaya çıkarmak yerine kendi tarzımı geliştirmek için uğraşsaymışım. Çok pişmanım. Hayırlısı buymuş'' dedi. Peki Gülşah Yanaş kimdir? İşte o detaylar...

Gülşah Yanaş kimdir

Bu Tarz Benim'in eleme bölümünde Maria ve Gülşah'ın ismi gidecekler arasındayken Jüri üyesi Uğurkan Maria ismini söylerken, Ivana Sert,Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş yarışmaya 3.hafta sonunda veda eden ismin Gülşah Yanar olduğunu belirleyen oylarını kullandılar.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 ekranlarında transfer olan Bu Tarz Benim Yarışmacılarının boyu,kilosu, yaşı, nereli olduğuna dair merak edilenleri açıklıyoruz. Gülşah Yanaş nereli, boyu, kilosu, saç ve göz renginden twitter, facebook ve instagram hesabı adresine kadar bilgileri burda...

Twitter: https://twitter.com/yanasgulsahh
İnstagram: http://instagram.com/gulsahyanass/

GÜLŞAH YANAŞ KİMDİR?

Gülşah Yanaş daha önce Recep İvedik 4. filminde rol almıştır. İstanbul'da yaşayan yarışmacı geçtiğimiz sezonda Bu Tarz Benim yarışmasına konuk yarışmacı olarak katılmıştı.

21 YAŞINDA. FOTOĞRAFÇILIK OKUMUŞ, AMA ŞUAN ÇALIŞMIYOR. BÜTÜN PARASINI SON KURUŞUNA KADAR ALIŞVERİŞE YATIRIYOR. GÖZLERİNİ BEĞENİYOR, BASENLERİNDEN MENUN DEĞİL. KENDİNİ HÜLYA AVŞAR’IN GENÇLİĞİNE BENZETİYOR. AT BİNİYOR. BABASIYLA FARKLI BİR İLİŞKİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR. HAYATINDA DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİ 3 ŞEY: ANNESİ, GÜÇLÜ KARAKTERİ, KISA BOYU. İYİ BİR ANNE VE EŞ OLMAK İSTİYOR.