Cadde Güzel Köylü 34. son bölüm ekrana kilitledi

Güzel Köylü 34. son bölüm ekrana kilitledi

10.02.2015 - 11:43 | Son Güncellenme:

Star TV'nin beğenilen dizilerinden Güzel Köylü 34. Bölüm ile ekrana geldi. Son bölümde neler oldu? Güzel Köylü 34. bölümde heyecan doruktaydı, Cemal ve Gül arasında neler yaşandı? İşte Güzel Köylü 34. son bölüm ve detayları...

Güzel Köylü 34. son bölüm ekrana kilitledi

Güzel Köylü 34. Bölümüyle Çarşamba 20.30'da Star'da ekrana geldi! Ekranların merakla beklenen Güzel Köylü son bölümü ile nefes kesti. Kamuran’ın “hayır” cevabı köyde şok etkisi yarattı! Güzel Köy’de ortalık yine karışıyor. İşte Güzel Köylü 34.son bölüm ve tüm ayrıntılar...

Kaan ve Kamuran işbirliği yaptı.

Cemal'in Gül'le ilişkisinin devam ettiği şüphesi Sultanana ve Kaan'da yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaan bunun için her şeyi göze alır ve Kamuran'la işbirliği yaparak Gül ve Cemal'i takip etmeye karar verir. Kamuran başta bunu kabul etmek istemez ancak Kaan'ın yalvarmaları neticesinde kabul eder. Kaan'ın Kamuran'a yalvarmalarını duyan Dudu bu yalvarmaları aşk yalvarmaları olarak algılayınca, köydekilere farklı aktarır ve Kaan ile Kamuran arasında bir ilişki olduğu şüphesi kesinlik kazanır. Kaan bütün bunlarla uğraşırken beklenmedik bir süprizle karşılaşacağından habersiz Gül ve Cemal'i takip etmeye devam eder.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın Günü: 11 Şubat Çarşamba

Yayın Saati: 20.30


GÜZEL KÖYLÜ 33. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal'in nikahtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikahtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikahtan kurtulacağını sanarak rahatlar.

Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikah salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.