Cadde Haftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

15.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Çeşit çok fazla

Haberin Devamı

Beyoğlu’ndaki Leb-i Derya, kaptan köşkü, ana salon ve cep meyhane konseptiyle müşterilerini ağırlıyor. Dana kaburga börek, lahana salatasıyla servis edilen balık köftesi, kuzu tiftik, çingene salatası, boz fıstıklı ve Ezine peynirli ezme gibi yiyeceklerin yanı sıra Ege’nin çeşit çeşit otları da dört mevsim mutfaktan eksik olmuyor.

Haftanın mekanları...

Çam ormanlarında tatil

Antalya’da çam ormanlarının arasına gizlenen Titanic Deluxe Golf Belek, doğanın ortasında yaz tatili yapmak isteyenleri bekliyor. Otel, bölgenin en büyük havuzu olma özelliğine sahip ‘okyanus havuzu’yla adından söz ettiriyor.

Haftanın mekanları...

Glutensiz pizza

Emirgan Group bünyesinde bulunan Pizza Emirgan’ın menüsüne, glutensiz seçenekler de eklendi. Kuşkonmaz, siyah trüf, ızgara sebze, pancar, keçi peyniri ve mantarla yapılan pizzalar, artık glutensiz servis ediliyor.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Final öncesi müzik keyfi

Bomontiada ve Bebek The Populist’te Dünya Kupası finali için özel playlistler çalınacak. Futbolseveler, final maçı öncesi istedikleri müzikle maç saatine kadar eğlenerek, mekanla özdeşleşen craft tatlar ve içeceklerle futbol keyfini yaşayacak.

Haftanın mekanları...

Mevsime uygun menü

Antalya The Land of Legends Theme Park’ta yerini alan Walkin Brasserie, açılışını yaptı. Mevsime uygun hazırlanan menüde; Pekin ördeği, siyah trüf mantarlı pizza burata ve orman meyveli milföy gibi lezzetler yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Etler Balıkesir’den geliyor

13 Döner, Ağaoğlu Maslak 1453’te hizmet veriyor. Mekan, etini Balıkesir, baharatla ve diğer malzemelerini ise kendi yörelerinden getirterek, doğal lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Haftanın mekanları...