Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

16.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Amerikalı sosyetik güzel Kourtney Kardashian, hafta içinde bisiklet üzerinde eğlenceli anlar yaşarken çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Turks ve Caicos Adaları’nda tatil yapan üç çocuk annesi, dengede durmaya çalışırken ortaya renkli kareler çıktı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Jamie Foxx’la birlikte olan Katie Holmes, hafta içinde kendini tatlıya verdi. Oyuncu, hediye gelen altı kutu cupcake’i iştahla yerken çektirdiği fotoğrafı paylaşıp, teşekkür etti.

Haftanın paylaşımları

P!nk, 1.5 yaşındaki oğlu James’in klavye başında çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Yüksek sesten zarar görmemesi için minik oğluna kulaklık takan sanatçı, karenin altına, “Maestro Boston’da” notunu düştü. James, sevimliliğiyle beğeni yağmuruna tutuldu.

Haftanın paylaşımları

Hugh Jackman, eşi Deborra-Lee Furness’la 22’nci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Aktör, bu karenin altına şu notu düştü: “Sen ve çocuklarımız şimdiye dek aldığım en muhteşem hediyeler. Seni dünyalar kadar çok seviyorum.”

Haftanın paylaşımları

Beş yıllık evlilik ve bir çocuğun ardından manken Lara Stone’la yollarını ayıran İngiliz komedyen David Walliams, eğlence merkezinde vakit geçirdi. Heyecan dolu anlar yaşayan şovmen, fotoğrafına “Aptal babacık” yazdı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları