Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

16.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

Haberin Devamı

Hugh Jackman, hafta başında San Francisco’daydı. Hatıra selfie’si çeken oyuncu, “İnsanlarını, yemeğini, manzarasını ve şehri seviyorum” diye yazdı. Fotoğraf, 1 milyondan fazla beğeni topladı.

Haftanın paylaşımları

Kylie Minogue, bir derginin çekim srasında verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Elektrik süpürgesiyle objektife gülümseyen şarkıcı, “Biraz da ev işi... Her yer sim!” diye yazdı.

Haftanın paylaşımları

Catherine Zeta Jones, hafta içinde paylaştığı #tbt fotoğrafına, “Dansöz olduğum günlerden bir kare” diye yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni toplayan aktris, güzelliğiyle de dikkat çekti.

Haftanın paylaşımları

David-Victoria Beckham çiftinin kızları Harper, hafta içinde yedi yaşına girdi. Victoria Beckham doğum gününde paylaştığı karenin altına şu notu düştü: “Bebeğimizin yedi yaşında olduğuna inanamıyorum!”

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Geçtiğimiz aylarda evlenen Shaninam Shaik, şu sıralar Bermuda’da tatil yapıyor. Model, sahilde verdiği pozun altında “Bir deniz kızı olmak istedim” notunu düştü.