Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

12.11.2018 - 08:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler... Halle Berry, başrolünü oynadığı ‘John Wick’ filminin üçüncü serisi için bir süredir Fas’ta bulunuyor. Oyuncu, hafta içinde Sahra Çölü’nde çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.

Haftanın paylaşımları

Leonardo DiCaprio, orangutanlarla çektirdiği fotoğrafını paylaştı. Aktör, “Son 20 yıldır orangutanların yaşam alanı yüzde 80 azaldı. Bizler de torunlarımız için bu türleri korumalıyız” çağrısını yaptı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Olivia Culpo, Avustralya’da ziyaret ettiği vahşi yaşam parkından sevimli bir kareyi yayınladı. Oyuncu, “Bebeğim Elsa’yı özlüyorum. Unutulmaz bir geziydi” notunu düştü.

Haftanın paylaşımları

Gisele Bünchen, doğayla iç içe verdiği pozunu, takipçilerinin beğenisine sundu. Model, karenin altına şunları yazdı: “Şimdi durma ve içe yönelme vakti. Sessizlikte oturup, iç sesinizi dinleyin ve arının. Geçmişi değiştiremezsiniz ama gelecek elinizdedir.”

Haftanın paylaşımları

Marka giyimiyle adından söz ettiren Jared Leto, beyaz takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Oyuncu, devasa çiçek süsüyle dikkat çekti.

Haftanın paylaşımları