Cadde Hakkı Bulut: Gözyaşları içinde terk ettim

Hakkı Bulut: Gözyaşları içinde terk ettim

06.05.2016 - 13:52 | Son Güncellenme:

Konuk olarak katıldığı 'Elifnağme' programında Elif Güvendik’in sorularını yanıtlayan Hakkı Bulut, bir kanaldaki ödül töreninde yıllar önce hakkının yendiğini söyledi.

Hakkı Bulut: Gözyaşları içinde terk ettim

Hakkı Bulut'tan çarpıcı açıklama: Yıllardır kanalın hiç bir davetini kabul etmedim, davetiyelerini geri gönderdim çünkü benim yerime başka birine ödül verildi...

Haberin Devamı

360'da yayınlanan 'Elifnağme' programına katılan ünlü şarkıcı, isim vermeden hakkı olan ödülün bir başkasına verildiğini savundu.

"BENİ AĞLATTILAR"

"Yıllar önce Kral TV ödüllerine davetliydim. Hangi şarkı seçilmişse o şarkının söz yazarı sahneye çağrılır, O’na yazdığı söz için ödül verilirdi. Müziğini yapan da çağırılır, O’na da ödül verilirdi. Kazanan açıklandı. Söyleyen sahneye çıktı. Herkese teşekkür etti. Benim adımı bile anmadı" diyen Hakkı Bulut, bu olaydan sonra geceyi gözyaşları içinde terk ettiğini vurguladı.

Bu açıklamaların ardından Hakkı Bulut’a ait olan, şarkı ve sözü için ödülü Zerrin Özer’in aldığı ödül, tören kayıtlarından bulundu. Hakkı Bulut, bu küskünlüğün Kral TV yetkililerinin attığı olumlu adımlar ve gerçekleştirdikleri klip sponsorluğu sayesinde tatlıya bağlandığını sözlerine ekledi.

Hakkı Bulut: Gözyaşları içinde terk ettim