Cadde Haluk Levent’in isyanı

Haluk Levent’in isyanı

23.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kurduğu AHBAP adlı dernek üzerinden yardım isteyenlere yardım etmeye çalışan şarkıcı Haluk Levent, yaşadığı üzücü bir olayı paylaştı.

Haluk Levent’in isyanı

Sanatçı sosyal medya hesabından “ünlü bir dizi oyuncusunun hareketini şu sözlerle anlattı: “1 ay kadar önce oldu bu olay. 3 yıldır ilgilendiğimiz bir kızımız vardı 9 yaşlarında. İlik kanseriydi ve doktorlar ümidi kesmişti. Ailesi artık kızlarının her isteğini yerine getirmek istiyordu. Kızın çok sevdiği bir dizi oyuncusu vardı. Ailesi benden o dizi oyuncusuna ulaşmamı ve doğum günü için ondan bir video istememi istedi. Ben de olur dedim. Ulaştığım sanatçının menajeri “Tamam Haluk Bey ileteceğim” dedi.
Aradan günler geçti telefonuma bakmadılar, kaçtılar. Küçücük bir video için. Maalesef doğum günü geçti. Kıza palyaço filan götürdük unutturmak istedik dizi oyuncusunu. Ama sordu. Ben de “o Amerika’da ulaşamadık” dedim. Kızın gözleri doldu. O günden 2 hafta sonra kızı kaybettik. O şimdi melek oldu. Şu üç günlük dünyada popçu olsan rockçu olsan, artist olsan ne yazar adam olamadıktan sonra. Hepimiz adam olmaya çalışalım, ben de sen de!”

Haberin Devamı