Cadde Hande Doğandemir'in Racon dizisine sürpriz oyuncu!

Hande Doğandemir'in Racon dizisine sürpriz oyuncu!

23.12.2014 - 14:05 | Son Güncellenme:

Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in baba-kızı canlandıracağı Racon dizisine iki sürpriz transfer gerçekleşti. ATV ekranlarında çok yakında başlayacak olan Racon dizisi kadrosundan ve konu ile ilgili ipuçları haberimizde.

Hande Doğandemirin Racon dizisine sürpriz oyuncu

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve hande doğandemir’in olacağı ve yeni yılda başlayacak olan Racon dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturacağı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı TMC Film imzalı dizi Ocak ayında ATV ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Racon Dizisinin Konusu

Dizide Aslantuğ; hakim babasının ölümünün ardından kendi adaletini kendi dağıtan Kenan karakterini canlandıracak. Yağmur (Aslantuğ’un kızı) babasının kabadayı olmasına karşı çıkıyor ancak bir anda kendisini yeraltı dünyasında karar veren biri olarak buluyor. Babasının kabadayı olmasına karşı çıkan ama bir anda kendisini yeraltı dünyasında kararlar veren biri olarak bulan Yağmur karakterini ise Hande Doğandemir canlandıracak.

Hande Doğandemirin Racon dizisine sürpriz oyuncu

Racon dizisinin kadrosuna bomba bir isim katıldı!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturacağı Racon dizinin kadrosuna Ezel, Muhteşem Yüzyıl ve Suskunlar dizilerinde rol alan Sarp Akkaya dahil oldu.

Ayrıca dizide Gupse Özay'ın sinema filmi Deliha'da Deliha'nın aşık olduğu genci canlandıran Barış Arduç’ta yer alacak.

Haberin Devamı

Racon, yakında atv’de!

Hande Doğandemirin Racon dizisine sürpriz oyuncu