Cadde Hande Yener çıldırdı

Hande Yener çıldırdı

16.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol’un alnına, ‘H’ yazıp video paylaşmasıyla dalga geçen Helin Avşar, Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan’a ateş püskürdü

Hande Yener çıldırdı

‘Aklınızda Kalmasın’ programının sunucuları Helin Avşar, Elif Güvendik ve Tayyar Işıksaçan’ın, Ümit Cem Şenol’un alnına Hande Yener’in ‘H’sini yazıp paylaştığı videoyla dalga geçmeleri, şarkıcıyı çıldırttı. Avşar’ın “O H aklımda kaldı, rüyalarıma girdi” demesi üzerine Güvendik’in, “Yüzümüzü güldürdü” diyerek ti’ye almasına sinirlenen Yener, “Programdaki tipler, sizin geçmişiniz aklımda, özel hayatınızı tamamen (duygusal olan) tercihlerinizi hatırlamayacak kadar şuursuzsunuz. Benle ve ilişkimle ilgili dalga geçen tavrınızın sebebini biliyorum aslında! Hayatınızda hiçbir zaman böyle değer görmediğinizi biliyorum. Basit ve çıkar dolu tercihleriniz yüzünden böyle haset, fesat ve kıskançsınız. O yüzden, ‘kişi kendinden bilir işi’, beni sakın kendinizle karıştırmayın “ yazılı tweet attı.

Haberin Devamı

‘Ötmem, öttürürüm’

Daha sonra ise Yener ve Güvendik arasında tweet silme polemiği başladı. Güvendik’in Yener hakkında bir yorumu silmesine şarkıcı, “Tweet’ini silen kişi biraz zor öter artık” yazdı. Güvendik ise, “Bin kişiyi arayıp, tweet’imi sileyim diye ağla.... Sonra, ‘Biraz zor öter’ de... Ben ötmem, öttürürüm. Merak etme bekle” diyerek karşılık verdi.