Cadde Hatice'den Hadise'ye: 5 lira vereyim de sus!

Hatice'den Hadise'ye: 5 lira vereyim de sus!

16.05.2018 - 12:46 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Hadise'nin eski futbolcu Serhat Akın'a 1 TL'lik dava açtığını öğrenen şarkıcı Hatice, "Bu kadar yaygarayı 1 lira için mi çıkardın, ben sana 5 lira vereyim de sus" yorumunda bulundu.

Haticeden Hadiseye: 5 lira vereyim de sus

Şarkıcı Hadise ve eski futbolcu Serhat Akın arasındaki polemiğe Hatice de dahil oldu. Instagram'da Hadise'nin 'kadınlara örnek olsun' diyerek eski eski futbolcuya 1 TL'lik dava açtığı yönündeki haberleri okuyan şarkıcı Hatice, ilginç bir çıkış yaptı.

Haberin Devamı

"1 LİRA İÇİN Mİ?"

Hatice, söz konusu habere, "Bu bana eski Türk filminden bir repliği hatırlattı. Rahmetli Kemal Sunal'ın 'Garip' adlı filminden minik bir kız şöyle söylüyordu; 'mahkemede bu kadar yaygarayı 1 lira için mi çıkardın, ben 5 lira vereyim de sus.' O hesap" şeklinde yorum yazdı.

HADİSE İLE SERHAT AKIN ARASINDA NE OLMUŞTU?

Serhat Akın, Hadise için ''İlk tanıdığımda saçlarını küt kestirmişti. Çirkindi, beğenmedim. Sonradan Arap atı gibi açıldı'' demişti. Hadise, bu sözlere ''Uzaktan adamsın, adamlıktan uzaksın'' cevabını vermişti. Serhat Akın ise ünlü şarkıcı ile tanıştıkları fotoğrafı instagram’da paylaşmış, "Haksız mıyım yani?" notunu yazmıştı.