Cadde ‘Hayalim gerçek oldu’

‘Hayalim gerçek oldu’

27.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yıldız Tilbe’den eser almayı düşünürken, kendini sanatçının ‘Yıldızlı Şarkılar’ projesinde bulan Röya, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

‘Hayalim gerçek oldu’

'Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ isimli tribute albümde ‘Ummadığım Anda’ şarkısını seslendiren Röya, bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Azerbaycan’ın tanınmış sanatçılarından biri olan Röya, Türkiye’ye açılma kararını,
beklentilerini ve çalışmalarını anlattı.

Haberin Devamı

- ‘Ummadığım Anda’yı seslendirirken neler hissettiniz?

Yıldız Tilbe, hayranı olduğum sanatçılardan... Çok sevdiğim, şarkılarını sahnede söylediğim bir ismin, albümünde yer almaktan mutluluk duydum. Tilbe’den parça almayı isterken, kendimi bu projenin içinde buldum. Bugüne kısmetmiş... Umarım herkes hayallerine kavuşur. ‘Ummadığım Anda’, Bakü’de de çok sevildi.

- Azerbaycan’ın sevilen sanatçılarından birisiniz. Burada da kendinizi iyi bir şekilde tanıtmaya devam ediyorsunuz...

Türk halkı tarafından sevileceğini düşünüyorum. Azerbaycan’da Yıldız Tilbe’den yeni bir şarkı aldığımı sandılar. Buradaki insanların yorumlarını çok merak ediyorum.

- Türkiye müzik piyasasına açılma kararını nasıl aldınız?

İşini başarıyla yapan kişi, kendini başka ülkelerde de göstermek ve ülkesini tanıtmak ister. Ben de kendimi Türkiye’ye tanıtmak istedim. Biz bunu, ülkemiz adına yapılan bir iş olarak görüyoruz. Bakü’de daha ileri gidebileceğim bir nokta kalmadı. Hatta biraz daha dursam, belki de gözden düşecektim. Çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu kararı aldım. Türkiye bana her anlamda yakın ve sıcak... Ailem 20 yıldır Türkiye’de yaşıyor. Karşıma da hep iyi insanlar çıktı. ‘Ummadığım Anda’ şarkısına inanıyorum ve çok fazla beklentim var.

Haberin Devamı

‘Hayalim gerçek oldu’

- Türkiye’de albüm yapacak mısınız?

Artık herkes single çıkartıyor. Ne yapacağıma zamanla karar vereceğim. Albüm için daha erken olduğunu düşünüyorum.

- Türkiye’de dinlediğiniz sanatçılar kimler?

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe ve Ebru Gündeş gibi isimleri beğenerek takip ediyorum. Hem severek dinlediğim, hem de arkadaş olduğum önemli isimler de var. Türkiye sanatçı cenneti...

- Sahne çalışmalarınız devam ediyor mu?

Son sürat devam... Konserlerim de çok güzel geçiyor.

‘Duygularımla hareket ederim’

- Ekip arkadaşlarınızı neye göre seçiyorsunuz?

Genelde duygularımla hareket eden biriyim. Şimdiye kadar çok büyük emekler harcayarak yaptığım müzik çalışmalarımı ilerletmek ve kalıcı olmasını sağlamak istiyorum. Bu yüzden benimle aynı düşünceye sahip kişilerle çalışmayı tercih ediyorum. Kalitesiz iş yapmaya hakkım yok.

Haberin Devamı

‘Hayalim gerçek oldu’

Yazarlar