Cadde Hayat Yolunda dizisi hayranlarına kötü haber!

Hayat Yolunda dizisi hayranlarına kötü haber!

16.12.2014 - 13:42 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Hayat Yolunda ilk bölümlerinde veremediği etkiyi ilerleyen haftalarda vermişti. Yükselişe geçtiği düşünülen dizi beklentileri karşılayamadı. Reytinglerde başarısız olan Hayat Yolunda dizisi için final kararı alındı.

Hayat Yolunda dizisi hayranlarına kötü haber

Yapımcılığını D Productions’ın, yönetmenliğini ise Feride Kaytan’ın üstlendiği; başrollerini Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk ve Ceyda Tepeliler’in paylaştığı Hayat Yolunda’nın bir iki hafta içinde final yapacağı öğenildi.

Haberin Devamı

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi reytinglerde Total grubunda bir türlü istenilen sonucu yakalayamamıştı. Hayat Yolunda geçen hafta yayınlanan bölümüyle de Total’de 16. olurken, AB grubunda ise 4. oldu.

Hayat Yolunda’nun veda etmesiyle Kanal D’nin bu sene yayından kaldırdığı dizi sayısı 5'e çıkmış olacak. Kanal D Eylül ayından itibaren Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran De, Urfalıyam Ezelden ve Yalan Dünya’yı yayından kaldırmıştı. Kanal D’nin önümüzdeki haftalarda ise sevilen dizi Galip Derviş’i de yayından kaldıracağı öğrenildi.

HAYAT YOLUNDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayat Yolunda 11. Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun’un paylaştıkları sevilen dizisi “Hayat Yolunda” sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Cem ve Yelda’nın büyük sırrı ortaya çıkıyor.
Ebru ve Şafak, birbirlerine karşılıklı geçmişin hesabını sormak isterler. Ancak Cem ve Yelda duruma müdahale eder. Fakat Şafak’ın aklı karışır. Karısını Cem’den uzak tutmak için elinden geleni yapan Alp, bu sefer de Ebru’ya sürpriz teklifte bulunur. Melis, duyduklarından sonra Yelda’ya şantaj yapar. Eğer Alp konusunda ona yardım etmezse, gerçekleri Şafak’a anlatacağını söyler. Melis’in şantajına boyun eğmek istemeyen Yelda, Cem’e gider. Ondan çok geç olmadan Şafak’a gerçeği anlatmaları için destek olmasını ister.