Cadde HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

21.11.2014 - 21:04 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncuları giyinmeyi bilmemekle suçluyoruz ama onları görenler bakmaya doyamıyor zaten. Bir de şık giyindiklerinde, onlarla aynı ortamda bulunmak isteyen varsa; buyursun!

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Ünlüler hamile kaldı mı, magazinsever kadının gündemi belli oldu demektir... Kilo alışlarını adım adım izleriz. Bebek doğduğunda da bitmez işimiz. Acaba eski haline ne zaman dönecek?
Şu ara Bade İşçil Süalp üzerinde çalışıyoruz.
Oyuncunun geçenlerde Contempopary İstanbul’un açılışına yırtık kotla; aşırı özensiz bir şekilde katılması, dilden dile dolaşıyor.
Süalp’i takip edenler, eskiden de hep spor kıyafetleriyle yürüyüş yaptığını hatırlar... Bence kocası da ona bu haliyle aşık olmuş ve karısının sadeliğinden çok memnun!

GÜZEL HAMİLE OLUR MU?
Ayrıca hamilelik döneminde ve doğumdan hemen sonra güzelleşen kadın gördünüz mü?
Uzayan çene, her gün kalınlaşan bel, şişen bacaklar kime yakışır? Doğumdan sonra buna süt fışkıran memeler de eklendi mi, değmeyin keyfe!
Dışarıdan incelmiş görünsen bile, sadece senin bildiğin o olmamışlık hali ve loğusalık sendromu stiline öyle bir yansır ki...
Ayrıca insanın ünlü de olsa bazen düşünmeden giyinip, makyajsız surat hatta dağınık saçla gezme lüksü olmalı. Hiçbir şey, kendine güvenli duruştan ve kocaman gülümsemeden daha etkili değil!
Oyuncuları giyinmeyi bilmemekle suçlayıp duruyoruz; bir zamanlar Meryem Uzerli, Serenay Sarıkaya ve Bergüzel Korel’e takmıştık.
Bakınız GQ’nun gecesinde üçü de herkesi büyüledi. Beren Saat’i ‘İntikam’ dizisindeki Özgür Masur’a ait mint yeşili tuvaletiyle hatırlayan var mı? Hep öyle gezsin ister misiniz?
Bu kadınları gören, bakmaya doyamıyor zaten. Buna bir de şıklık eklenince; onlarla aynı ortamda bulunmak isteyen, buyursun!

GÜZEL KALÇALAR VARKEN, PANTOLONA KİM BAKAR?
Burcu Esmersoy’u düşünün. Allah zaten harika yaratmış; bir de hep tarz, hep tarz... Ayıp diye de bir şey var!
O yüzden bırakalım masum güzelliklerinin keyfini sürsünler.
Bir acı gerçek: Erkekler, kalçalarını beğendiği kadının pantolonunun kumaşına; göğüslerine bayıldığı kadının gömleğinin yakasına; gözlerine vurulduğu kadının kolyesine takılmaz...
Ama pardon, biz zaten kadınlar için giyiniyoruz değil mi?
O halde doğru alışverişe!

Haberin Devamı

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Bergüzer Korel: Stil danışmanı Hande Can Yüce’yle çalışmaya başladığından beri, her davetin en şık ismi seçiliyor. GQ gecesinde de Tuvana Büyükçınar’a ait tuvaletiyle çok konuşuldu.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Beren Saat: Giyimiyle her daim topa tutuluyor. Bence onun doğal güzelliğini ve mütevazı gülümsemesini; hiçbir takı, elbise gölgelememeli.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Serenay Sarıkaya: Onun için “Beren Saat’in tahtını sarstı” diyorlar. Stilinde de her geçen gün ivme yukarı çıkıyor. GQ gecesinde giydiği Hakan Yıldırım tuvaletiyle büyüledi.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Meryem Uzerli: O kadar içten ve samimi gülüyor ki, insan onun ne giydiğine bakmıyor bile. Almanya’da yenilenmiş, tazelenmiş. Onu daha çok konuşacağız.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Bade İşçil: Yeni anne olan Bade İşçil, stiliyle çok eleştiri alıyor. Oysa o kadar güzel ki; yüzüne bakan başka bir şeye takılmıyor zaten!

Haberin Devamı

AYAKKABI KIYAFETiN iMZASIDIR

Eskiden yazarlar sadece kitaplarını; şarkıcılar da CD’lerini imzalardı. Şimdi ise ayakkabı tasarımcılarının, ayakkabılara imza atması moda oldu. Aslında kıyafeti ayakkabı tamamlıyor. Bazen de yanlış seçimle tarzı berbat ediyor!
Geçen hafta, davetlerin şık kadınlarının ayakkabılarına takıldı gözüm. Cemiyetin her daim şıklıklarıyla gündemde olan iki güzel kadını Beyza Arslan ve Ronit Gülcan; tek renk ve sade kıyafetlerini benzer tarzda ayakkabılarla kombinleyerek, bir anda elbisenin havasını değiştirmişler.
Esra Oflaz Güvenkaya da şu ara moda olan lacivert şerit detaylı takımıyla yarattığı tek renk şıklığı sarı stilettolarıyla hareketlendirmiş.
Her birini ayrı ayrı çok sevdim ben.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Ronit Gülcan: Cem Hakko’nun hayat arkadaşı olan Gülcan’ın stili Vakko’nun marka değerine çok yakışıyor.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK


Beyza Arslan: Calvin Klein marka etek-bluz ve Gianvito Rossi ayakkabılarıyla çok şıktı.

HEM ÜNLÜ, HEM GÜZEL, HEM DE ŞIK OLMAK

Esra Oflaz Güvenkaya: Cemiyetin en güzel kadınlarından biri olan Güvenkaya, sade seçimlerini zaman zaman neon renklerle hareketlendiriyor.

ŞEKER HASARINA KREM ÇÖZÜMÜ

Uzmanların “Şeker yemeyin; cildi yaşlandırıyor, hücrelere zarar veriyor” demekten dillerinde tüy bitti. Şeker bağımlısı olarak, her okuduğumda “Şeker yemeyin” diyeceklerine, şekerin zararını önleyecek bir ürün geliştirseler ya, diye geçiriyordum aklımdan. Bunu düşünen tek ben değilmişim... ABD’li
Biopelle Labaratuvarları
DNA Repair’i geliştirmiş... Gece kremi Cream-NoSugar TM; tükettiğimiz şeker kaynaklı DNA hasarlarının onarımının yanı sıra, şekerin cildimizde yarattığı hasara karşı koruma sağlıyormuş.