Cadde ‘Herkes kendini düşünüyor’

‘Herkes kendini düşünüyor’

18.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Vokalisti olduğu Demet Akalın’la düet yaptığı, ‘Oh Olsun’ single’ını çıkaran Ömer Topçu, “Belli isimler köşeleri kapmış. Kimse pastadan pay vermiyor, herkes kendini düşünüyor” dedi.

‘Herkes kendini düşünüyor’

'O Ses Türkiye' yarışmacılarından Ömer Topçu, programdan elendikten sonra kendisini arayan Demet Akalın sayesinde hayatının değiştiğini söyledi. Şarkıcı, beş yıl vokalistliğini yaptığı Akalın için, “Öğrenmem gerekenleri öğreten, beni hazırlayan ve tecrübe kazandıran bir okuldu” şeklinde konuştu. Topçu’yla yeni projesini, sektörü ve hedeflerini konuştuk.

Haberin Devamı

- Yarışmanın ardından Demet Akalın’dan destek görmeseydiniz, müziğe küser miydiniz?

Tabii ki küsmezdim ama şu andaki konumda olmayabilirdim.

- Akalın’ın vokalisti olmak zor muydu?

Elbette zordu çünkü starlar zordur. Büyük dikkat, özveri, titizlik ve sabır gerektirir. Samimi olup aynı zamanda seviyeyi koruyabilmek lazım. Sadece kendisi değil, geniş hayran kitlesinin de gözleri üzerinizdedir. Kıyafetinizden söyleyeceğiniz şarkıya kadar, kusursuz olmak zorunludur.

- ‘Oh Olsun’ single’ının hikayesi nedir?

Yıllardır çıkış yapabilmek için doğru şarkıyı aradık. Sezen Aksu, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özen’in kapılarını çaldık. Tam, ‘Bulamadık’ derken; sözleri Zafer Kerey, müziği ise Turgay Saka’ya ait ‘Oh Olsun’ adlı parça elimize ulaştı. Düet için Demet Hanım’a ricada bulundum. Kendisi klibimde de yer alıp, bana çifte mutluluk yaşattı.

Haberin Devamı

- Bu yazın hit’i olacağını düşünüyor musunuz?

Kesinlikle bir yaz şarkısı. Sadece yaz değil, mutlu aşıkların da parçası... Henüz çıkalı yeni olmasına rağmen, listelerde bir numara oldu. Çok güzel tepkiler alıyorum. Her yerde şarkımı duyuyorum ve bu en büyük hayalimdi. Parçayı söylerken yaşayan ve dinleyene dokunabilen biriyim.

‘Herkes kendini düşünüyor’
- Piyasada kalıcı olmak için neler yapacaksınız?

Belli isimler köşeleri kapmış. Destek değil, köstek olan çok! Kimse pastadan pay vermiyor, herkes kendini düşünüyor. Sezen Aksu, Demet Akalın ve Rafet El Roman gibi öncü sanatçıları tenzih ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yaparak yürümeye devam edeceğim. Azimli, çalışkan, işini seven ve heyecanlı biriyim.

- Müzik dünyasındaki hedefleriniz neler?

Sevilmek, bilinmek, bestelerimi söylemek, büyük konserler vermek ve Türk sanat müziği albümü çıkarmak. Para kazanmak ve yardıma muhtaç insanlara yardım edebilmek.

-Demet Akalın dışında kimlerle çalışmak istersiniz?

Demet Akalın, öğrenmem gerekenleri öğreten, beni hazırlayan ve tecrübe kazandıran bir okuldu. Teklifler gelmesine rağmen, başka birinin vokalistliğini yapmak istemedim. Sezen Aksu hayranıyım, benim için yapacağı bir şarkıya hayat vermeyi çok isterim. Gülşen’in kalemini ve şarkılarını çok severim. Yıldız Tilbe’nin eski eserlerini de kendimce yorumlamayı hayal ediyorum.