Trabzonspor Gözler M'Bia'da!

Gözler M'Bia'da!

06.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor özel uçakla Türkiye’ye getirdiği Kamerunlu oyuncudan cevap bekliyor. M’Bia ile Inter’in de ilgilenmesi transferin uzamasına yol açtı.

Gözler MBiada

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın verdiği 30 kişilik transfer listesi üzerinden çalışmalarını yürüten Trabzonspor hareketli günler geçiriyor. İspanya’nın Sevilla takımıyla UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Kamerunlu oyuncu Stephen M’Bia’yı 4 gün önce özel uçakla Trabzon’a getirip kenti ve stadyumu gezdiren bordo-mavililer, küçük pürüzlerin çözümlenmesini bekliyor.

Haberin Devamı

İtalyan devi İnter’in de araya girmesiyle gecikmeye uğrayan bu transferde, 2.5 milyon euroya varan yıllık ücret ve imza parası nedeniyle bir adım önde görünen Karadeniz temsilcisi, M’Bia’dan gelecek yanıta odaklandı.

Kamerunlu oyuncunun İtalya liginde oynamaya sıcak baktığı, ancak Trabzonspor’un sağladığı finansal şartlar nedeniyle tavrını bordo-mavili kulüpten yana koymasının beklendiği ifade edildi.

Bu arada Belçika’nın Standart Liege takımının Kongolu oyuncusu Geoffrey Bia konusunda da girişimlerini sürdüren Trabzonspor’un bu futbolcunun menajeriyle temas halinde olduğu belirtildi.

Yazarlar