Cadde Hollywood yıldızlarının gözdesi plastik cerrah öğrencilerle buluştu

Hollywood yıldızlarının gözdesi plastik cerrah öğrencilerle buluştu

29.05.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

Amerika’nın Florida kentinde yaşayan ve yaptığı bir birinden farklı estetik ameliyatlarla bir anda magazin dünyasının ve Hollywood yıldızlarının dikkatini çeken dünyanın en ünlü cerrahlarından biri onla unvanını alan Dr. Adil Ceydeli, mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda öğrencilerle buluştu.

Hollywood yıldızlarının gözdesi plastik cerrah öğrencilerle buluştu

Hollywood ünlülerinin kapısını aşındırdığı dünyanın ünlü plastik cerrahları arasında yer alan Dr. Adil Ceydeli, mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda öğrencilerle buluşarak söyleşi yaptı.

Haberin Devamı

Gaziantep Kolej Vakfı’ndan Amerika’ya uzanan yorucu ve zor yolculuğun sonunda zirveye çıkmayı başaran ünlü cerrah öğrencilerle anılarını paylaşarak hayal kurmalarını, hedeflerini doğru belirlemelerini ve hayallerinden vazgeçmemelerini tavsiye etti.

Amerika’nın Florida kentinde yaşayan ve yaptığı bir birinden farklı estetik ameliyatlarla bir anda magazin dünyasının ve Hollywood yıldızlarının dikkatini çeken dünyanın en ünlü cerrahlarından biri olma unvanını alan Dr. Adil Ceydeli, mezun olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’nda öğrencilerle buluştu. Ceydeli’nin söyleşisine; Kolej Vakfının Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mustafa Özgün, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan ile idareci ve öğretmenlerin de katıldı. Ünlü plastik cerrah Dr. Adil Ceydeli, GKV Özel Okulları’ndaki öğrencilik dönemleriyle ilgili anılarını ve fotoğraflarını paylaşırken Gaziantep’ten Amerika’ya uzanan yolculuğu görsel sunumuyla gözler önüne serdi. Yaşadığı zorlukların kendisini alanında en ön saflara taşıdığını ifade eden Ceydeli, öğrencilere hayal kurmalarını, erken yaşlarda hedefler koymalarını ve hayallerinin peşinde koşmalarını tavsiye etti.

Haberin Devamı

’Harika 5’ yüz estetiği ameliyatı, Amerika çapında, sadece Dr. Adil Ceydeli’nin Florida’daki özel kliniğinde yapılmaktadır. Bundan dolayı da Amerika’da birçok ünlü, Dr. Ceydeli’nin kliniğinde ameliyat olmuştur. Bu gün Dr. Adil Ceydeli, Amerika’nın cennet sahili Florida’da kendi özel kliniğinde, hem Amerika çapında, hem de Türkiye’deki hastalarına hizmet verirken geçmişte yaşadığı sıkıntıları unutmadığı gibi doğup büyüdüğü ülkesini ve ulusunu da unutmamıştır. Dr. Adil Ceydeli, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında buluştuğu öğrencilere yaşam öyküsünü görseller eşliğinde sunduktan sonra dakikalarca ayakta alkışlandı. Öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayan Ceydeli, yetişmesinde emeği geçen GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ile öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.