Cadde İbrahim Tatlıses: Evlenmeyi düşünmüyorum

İbrahim Tatlıses: Evlenmeyi düşünmüyorum

09.06.2017 - 16:42 | Son Güncellenme:

Türkücü İbrahim Tatlıses, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekrar evlenmeyi düşünmediğini belirten İmparator, evliliğin erken öldürdüğünü söyledi.

İbrahim Tatlıses: Evlenmeyi düşünmüyorum

Bir süredir Bodrum, Marmaris ve İzmir arasında mekik dokuyan İbrahim Tatlıses, Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına telefonla bağlandı.

Haberin Devamı

"İBO SHOW’U YENİDEN YAPMAZSAM, GÖZÜM AÇIK GİDERİM"

Hakkında merak edilen sorulara yanıt veren usta sanatçı, 'İbo Show'u tekrar yapması için 13 milyon TL teklif edildiği ama kabul etmediği haberini doğruladı. Tatlıses, "Albüm de çıkaracağım, İbo Show da yapacağım. İbo Show’u yeniden yapmazsam gözüm açık giderim. Biz yeni ibo Show’u nasıl yapalım biliyor musunuz? Oğlum İdo ve kızım Dilan'la İbo, İdo ve Dilo Show olarak yapalım. İkisinin de sesi çok güzel. Ayrıca altın ufağım Elif’in de öyle. Bizdeki nasıl bir gen ise artık" ifadelerini kullandı.

"EVLİLİK ERKEN ÖLDÜRÜR"

Geçtiğimiz günlerde erken ölmek için yapılacaklarla ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yapan Tatlıses’e, "Evlilik erken öldürür mesajı verdiniz. Bu sosyal medya paylaşımınız çok konuşuldu. O zaman evlilik planınız yok mu?" sorusu yöneltildi. 65 yaşındaki türkücü, "Evet evlilik erken öldürür. Ben de evlenmeyi düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"HAYVANCILIK YAPACAĞIM"

Babasının bir otelin önünden geçerken inip 'Burayı alıyorum' dediğini, ani ticari girişimleri olduğunu dile getiren Tatlıses, "İnekçilik işine de gireceğim, hayvancılık yapacağım" dedi.