Cadde Ekin Türkmen ve Tugay Mercan sarmaş dolaş

Ekin Türkmen ve Tugay Mercan sarmaş dolaş

30.05.2016 - 18:03 | Son Güncellenme:

Ekin Türkmen ve Tugay Mercan sarmaş dolaş görüntülendi. Haklarında çıkan aşk iddialarını 'Sadece arkadaşız' diyerek yalanlayan Ekin Türkmen ile Tugay Mercan, ilk kez önceki gece sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.

Ekin Türkmen ve Tugay Mercan sarmaş dolaş

Ekin Türkmen Ve Tugay Mercan aşkı objektiflere yakalandı. Magazin dünyasında gizli saklı yaşanan bir aşk daha önceki gece gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

Takvim'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de baş başa kahvaltı yapan güzel oyuncu Ekin Türkmen ile meslektaşı Tugay Mercan, "Sadece arkadaşız" diyerek aşk iddialarının önüne geçmeye çalışmıştı. İlişkilerini gizli tutmak için magazin basınının olmadığı yerlere gitmeye özen gösteren ikili, önceki gece faka bastı. Acarkent'teki Günaydın Restaurant'ta baş başa yemek yiyen Türkmen ve Mercan, sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.

ROMANTİK ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Yemek için gittikleri mekanda yaklaşık 4 saat oturan sevgililerin samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sürekli el ele göz göze sohbet eden ikili, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz şekilde romantik anlar yaşadı.

TATİL PLANI YAPTILAR

Daha önce popçu Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Ekin Türkmen'in, Tugay Mercan'ın boynuna sarıldığı anlar objektiflere takıldı. İkilinin masada tatil planları yaptığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

Şu sıralar bir projede görev almayan Türkmen'in, Mercan'la ilişkisini önümüzdeki günlerde ilan edeceği konuşulanlar arasında.