Cadde İlk kütüphane Şırnak’ta açıldı

İlk kütüphane Şırnak’ta açıldı

05.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Kalbimdeki Deniz’ dizisinin oyuncuları, teknik ekibi ile sponsorların başlattığı ‘Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın’ kampanyasının ilk kütüphanesi Şırnak’ta bir ilkokula kuruldu

İlk kütüphane Şırnak’ta açıldı

‘Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın’ kampanyasını başlatan, başrollerini Özge Özberk, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’in ilk kütüphanesi Şırnak - Cizre’deki Metin Bostancıoğlu İlkokulu’nda açıldı. Dizideki tüm oyuncuların, teknik ekibin, sponsorların ve Pastel Film’in destekleriyle gönderilen kitapları öğrenciler sevinçle karşıladı. Minikler, mutlulukla kolileri açarken, öğretmenleri Ebru Bal da bu anı çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi. Öğrencilerin yaptığı teşekkür resimleri ise dizi ekibini duygulandırdı.

Haberin Devamı

Devamı gelecek

Projenin geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerinde Deniz’in, (Özge Özberk) işletmeye başladığı kafeteryanın bir bölümünü kütüphaneye çevirerek değerlendirmesi, kitap kampanyasının da başlangıcı olmuştu. Kütüphanesi olmayan ve kitap ihtiyacı olan okulların öğretmenleri, ‘Kalbimdeki Deniz’in resmi sosyal medya hesaplarına mesaj atarak, seslerini daha büyük kitlelere duyurabiliyor. Kampanya, ihtiyacı olan okullardan gelen talebe göre devam edecek.