Cadde ‘İnsan ayrımcılığına karşıyım’

‘İnsan ayrımcılığına karşıyım’

25.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

YouTube kanalında hayranlarının sorularını yanıtlayan ve dertlerini dinleyen Sertab Erener, “İnsanların kendi özgür seçimleriyle istediği gibi yaşamasından yanayım” dedi

‘İnsan ayrımcılığına karşıyım’

Sertab Erener, kendi YouTube kanalından, sevenlerinden gelen soruları yanıtlayıp, dertlerine ortak oldu. Sanatçı, İsviçre’de yaşayan Ersan adlı hayranının insan ayrımcılığıyla ilgili sorununa, “Hayatımda en değer verdiğim şeylerden biri... İnsan ayrımcılığına karşıyım. Tercihleri ne olursa olsun, insanların kendi özgür seçimleriyle istediği gibi yaşamasından yanayım. Konuyla ilgili ailenle problem yaşıyor ve kendini yalnız hissediyormuşsun. İsviçre’den kalkıp Berlin konserime sevgilinle gelmişsin. Bu maili geç gördüğümüz için buluşamadık. Çok üzüldüm. Yalnızlığına ilaç olmak isterdim. Ama inan yalnız değilsin dostların ve sevgilin yanında... Bir zaman sonra ailen seni anlayacak. Müsait olduğun zaman İsviçre’ye yakın bir konserimde buluşalım. Biz illa görüşürüz. Sizi bulacağım. Kendinize çok iyi bakın” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

‘Bizi büyüten sanat’

Gülçin isimli 22 yaşında Türkçe öğretmeninin, “Öğrencilerime okulu geçmesi için sınavlar yapıyorum. Hayatta her şey okulda öğrenilmiyor. Kültürün, sanatın ve bilimin ne kadar önemli olduğunu öğrencilere anlatıyorum. Sizden de destek istiyorum” sözlerine Erener, “Gülçin çok haklı. Bence hayatta bizi büyüten şey üretmektir. Kültür, sanat ve bilim ezbere öğrendiğimiz şeylerden çok daha değerli. Gülçin’e kulak verin. Sizi mutlu edecek ne varsa, onun peşinden gidin” şeklinde konuştu.

Yazarlar