Cadde İnsanlar gülmek istiyor

İnsanlar gülmek istiyor

01.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Star TV’de yayınlanan ‘Kiralık Aşk’ dizisinin çapkın ve enerjik patronu Salih Bademci, “Oynadığım Sinan çok fazla kadın düşkünü, ben o kadar değilim. Hayattan zevk alma açısından birbirimize benziyoruz” dedi

İnsanlar gülmek istiyor

‘Kiralık Aşk’ı siz nasıl anlatırsınız?

Haberin Devamı

Arada mahalle komedisine kayan, çok tatlı, güzel bir iş. Birbirini tanıyan çok sıcak bir ekiple iç içe çalışıyoruz. Aramızdaki samimi- yetin ekrana yansıdığına inanıyorum. İnancım da boşa çıkmadı ki bu kadar olumlu geri dönüşler alıyoruz.

Neden bu dizide olmak istediniz?

Çok yönlü bir rol canlandırabileceğim için bu dizide olmak istedim. ‘Sinan’ oynarken büyük keyif aldığım, çapkın, hayattan zevk almayı seven, enerjik biri. Dizide ummadığı anda birilerine aşık olacak ve hayatın tokatını yiyecek gibi duruyor.

Siz de ‘Sinan’ gibi çapkın mısınız?

‘Sinan’ çok fazla kadın düşkünü, ben o kadar değilim. Hayattan zevk alma açısından birbirimize benziyoruz. Öfkem saman alevidir çabuk parlar, çabuk söner, kin gütmem. Hayat enerjisi yüksek biriyim. Bunlar da rolüme kendimden katığım şeyler diyebilirim.

Haberin Devamı

‘Kiralık Aşk’ reytingleri çok iyi ama buna rağmen reyting kaygınız var mı?

Reyting kaygımız her zaman var. Dengeler sürekli bir değişim içinde neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. Fakat insanlar gülmek istiyor. Mesela ‘Ulan İstanbul’un kendi özel bir duruşu vardı. Bambaşka bir komediydi. Fenomen bir iş haline geldi. Çünkü insanların komediye ihtiyacı var.

‘Ulan İstanbul’un sinema filmi olarak devam etme ihtimali var mı?

Öyle bir söylenti var ama kesin bir şey diyemem.

‘Aşksız bir hayat olamaz’
Kendinize koyduğunuz hedefler var mı?
Hedef koymayı sevmiyorum. Çünkü hedeflere ulaşamamak hayal kırıklığı yaratıyor. Ama temel olarak ilkem, sevmediğim işte ve yerde olmam.
Sizce aşkı biz mi seçeriz, yoksa aşk mı bizi seçer?
Aşkın bizi seçtiğine inanırdım. Fakat hayat insana bazı dersler verdikten sonra fikirler değişebiliyor. Biz aşkı seçiyoruz. Çünkü aşk emek isteyen bir şey. Birine hissettiğiniz arzu ve istek eğer içinde emek yoksa çok kısa sürer. Arzunun içine özveri ve fedakarlık kattığınız zaman aşk size gelmeye başlar. Bu yüzden aşkı biz seçemeyiz. Sadece emek vereceğimiz kişiyi seçebiliriz.
Sizin için aşk kaçıncı sırada gelir?
İlk sırada gelir. Aşksız bir hayat olamaz. Şahsen ben düşünemiyorum. Aşk yoksa hayatınızda ne için çalışacaksınız? Mesela ben aşık olduğum birinin yüzünü görmeden, fotoğrafına bakmadan sahneye çıkmam. Bu yüzden aşk, hayatımda hep ilk sırada.