Cadde İşte Benim Stilim finali ne zaman?

İşte Benim Stilim finali ne zaman?

30.03.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranının sevilen yarışması İşte Benim Stilim'de finale çok az kaldı. Geçtiğimiz Cuma akşamı yarı final ile ekrana gelen İşte Benim Stilim'de iki isme daha veda edildi. Peki İşte Benim Stilim finali ne zaman yapılacak? İşte son detaylar..

İşte Benim Stilim finali ne zaman

Production House imzalı, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu program 2. sezonu ile bu hafta final yapacak.

Haberin Devamı

27 MArt cuma akşamı Yarı­Final bölümü ile ekrana gelen programda sunucu Öykü Serter bu hafta Final gecesi 3. sezon kızlarının tanıtılacağını söyledi.

Ayrıca ara vermeden devam ediyoruz diyerek programın sevenlerine müjdeyi verdi.

İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacılarıyla Cuma akşamı 2. Sezon Final bölümü TV8'de.

İŞTE BENİM STİLİM YARI FİNALDE VEDA EDEN İSİMLER

İşte Benim Stilim 27 Mart elemesinde Nihal Candan en kötü performansı sergileyince kendini jürinin önünde buldu. Yarışmacılar ise Nazlı Hamarat ismini verdi. Nihal Candan ve Nazla Hamarat arasındaki eleme oylamasında jüride bir kişi hariç herkes Nihal Candan elensin dedi.

İşte Benim Stilim 'de ikinci oylamada jüri nabızları hızlandırmak için kararı son üyesi Uğurkan Erez'e bıraktı. Nur Yerlitaş ve İvana Sert elenmesi için Nazlı Hamarat 'ın adını , Kemal Doğulu, Yılmaz Morgül ve Uğurkan Erez ise Gülay Hançer'in ismini verdi.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM SİTLİM'DE FİNALE KİMLER KALDI?

27 Mart yarı final akşamı Nihal Candan ve Gülay Hançer'in elenmsi ile finale Zeynep Öztürk, Emel Özkızıltaş, Çiğdem Çelik, İlbilge Uzun ve Nazlı Hamarat kaldı.

Yazarlar