Cadde John Travolta o iddialara yanıt verdi

John Travolta o iddialara yanıt verdi

17.09.2014 - 16:50 | Son Güncellenme:

Eski pilotuyla ilişki yaşadığı ileri sürülen John Travolta o iddialara ilk kez yanıt verdi. Gay olduğuna dair yazılan haberler hakkında konuşan ünlü sanatçının sözleri dikkat çekti.

John Travolta o iddialara yanıt verdi

Pilot Douglas Gotterba ilişkilerinin 6 yıl sürdüğünü iddia etmişti. Bu yılın Ocak ayında mahkeme bu açıklamaları yapmak konusunda özgür olduğuna karar vermişti.

Haberin Devamı

Travolta, hakkındaki gay olduğuna dair iddialar hakkında ilk kez konuştu. The Daily Beast’e konuşan aktör, “Bu her aktörün Aşil Topuğudur” dedi Travolta; "İnsanların para istemesiyle alakalı bir durum bu. Söylenenlerle çok ilgilenmiyorum. Başka birisi benden daha fazla tepki gösterirdi. Artık medyada çıkanlarla ilgilenmemeyi öğrendim, önünü alamıyorum” diye konuştu.

"O sırada oğlumu kaybettiğim için, iddiaların saldırganca bir tutum içerdiğini düşündüm" diyen Travolta, "O sırada kendimi çok aşağı hissettim. Seksle ilgili konular her zaman birilerinin ilgisini çekecektir. Ama ailemden uzak durun! Ayrıca tüm medya olmasa da bazı medya kuruluşlarının bu konuyla ilgili belden aşağı vurduğunu düşünüyorum" dedi.

Yazarlar