Cadde Kaçak dizisi ekranlara neden vede ediyor?

Kaçak dizisi ekranlara neden vede ediyor?

10.01.2015 - 14:30 | Son Güncellenme:

Kaçak dizisi hayranlarını üzecek haber! Atv’de yayınlanan Ankara'nın Dikmeni'nden sonra final yapacak diğer dizi de belli oldu. Facebook hesabı üzerinden Karadayı oyuncularından Berk Hakman'in yaptığı açıkalamaya göre yakında dizi ekranlara veda ediyor...

Kaçak dizisi ekranlara neden vede ediyor

Kaçak dizisi hayranları bu haberle yıkılıcak. Atv’nin resmi Facebook hesabından dizinin kötü karakteri Ertan Demir’i canlandiran Berk Hakmanla buluştu. Berk Hakman’a sorulan ”Kaçak dizisinin 3.sezonu olacak mı ? sorusuna Berk Hakman ”Hayır olmayacak. Çok yakında bitiriyoruz” dedi. Bitirilme nedeni olarak ise senaryonun tükendiğini, konu kalmadığını öne sürdü.

Dizinin son bölümünde neler olmuştu?

Ertan ve Bonzai çetesinin sonunu getirmeye çok yaklaşan Serhat ve ekibi, Ertan'ın önlerine atacağı yeni tuzakla baş etmek zorunda kalmıştı. Cemile, Tülay'ı alt ederek girdiği yeni işte Ertan'la işbirliği yapacak ve bambaşka bir dünyaya adım atmış oldu. Tülay'ın Cemile ile içine girdiği durum gün geçtikçe onu rahatsız edecek ve çaresizliğini Ertan'a olan aşkıyla avutmaya çalışarak ona bir adım daha yaklaştı. Merve ve Serhat evliliğin ilk günlerini yaşarken, Nazmi, Dadaylı ve Burak, Serhat'ın sert karakterinin altından çıkan ev erkeğine alışmaya çalışmıştı.

KAÇAK DİZİSİ SON BÖLÜM - TIKLA İZLE