Cadde Kaçak Gelinler dizisi TV8'de yayından kalktı mı?

Kaçak Gelinler dizisi TV8'de yayından kalktı mı?

26.01.2015 - 11:08 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta 29. bölüm ile ekrana gelen Kaçak Gelinler dizisinde muhteşem bir sahneyle ekranlara veda etti. Sosyal medya üzerinden şu sıralar çok konuşlan dizi yeni bir kanal ile anlaşma içerisinde mi, yoksa tamamen sona mı erdi merak konusu oldu. Kaçak Gelinler yeni gelişmeleriyle haberimizin detayından takip edin.

Kaçak Gelinler dizisi TV8de yayından kalktı mı

Kaçak Gelinler TV8 ekranlarında 29.bölümü ile ekranlara geldi. Haftaiçi gelen bir habere göre Kaçak Gelinler'in bu hafta yeni bölümünde final yapacağı konuşuluyordu. Peki Kaçak Gelinler dizisi 29. bölümü ile final yaptı mı? Ekranların en beğenilen dizilerinden olan Kaçak Gelinler dün akşam star Tv ekranlarında final yaptı. Son sahnede araba düşüş sahnesi ile dizi biterken sondaki kliplerde yer alan her son bir başlangıçtır yazısı dizinin yeni kanalda başlayacağı umudunu verdi. Kaçak Gelinler daha önce ise Star tv'den Tv8'e geçiş yaptı.

Dizi Başka Bir Kanal da Devam Edebilir!

NTC Medya’nın sahibi Mehmet Yiğit Alp “Kaçak Gelinler”in akıbeti ile ilgili konuştu. Alp, “Dizimiz TV8’de istediğimiz reytinge ulaşamadı, ama sosyal medyada acayip bir fan kitlesi var. ‘Kaçak Gelinler’in her bölümü internetten acayip takip ediliyor. O yüzden devam ettirmeyi planlıyoruz diziyi... ‘Kaçak Gelinler’in fanları merak etmesin yazın başka bir kanalda devam ettireceğiz ‘Kaçak Gelinler’i” dedi.

Final Bölümünde Neler Yaşandı ?

Şebnem internet üzerinden kendisine atılan iftiraya çok sinirlenir. Selim’in desteğiyle ismini aklar. Ama rakibinin durmaya niyeti yoktur. Sitesi hacklenen Şebnem bir anda karşısında bir sürü mutsuz insan bulur.

Can’ın Pınar’la yaşananları saklaması başına iş açar. Pınar Önder’le yakınlaşmaya devam eder. Olan biteni öğrenen Şebnem, Can’a sert bir tepki gösterir. Özgür’ün kardeşinin geleceğini öğrenen Almilla çok heyecanlanır. Özgür onu rahatlatmaya çalışır. Ama Almilla endişelerinde haksız değildir.